Suņa nāve

Kā samierināties un pārdzīvot suņu puikas nāvi?

Luusila  1 1 Kristus nāca arī to dēļ, kuriem tu sejas dauzīji; arī tie bija kāda bērni, kāda vecāki. Brīnums, kā TĀDA vērtību sistēma nav izdēdējusi.
Liekulis.

fargo  1   nevari rimties, lūsila?
ok.
1. es nevienam vairs pa ragiem nedodu.
2. tu joprojām ēd gaļu un vienlaicīgi iznesies par dzīvniekmīli.

tātad, liekule esi tu.

Luusila  1 1 Tu neizbeigsi? Labi.

Ak tad tagad svēts, ja? Tagad uzskati, ka drīksti norādīt citiem par, tavuprāt, nepareizām vērtību sistēmām? Bet tu nespēj padarīt bijušo par nenotikušu. Tas ir un būs kā zīmogs tev pierē.

Un es "neiznesos" (tas ir, nekur neesmu sevi afišējusi) par kaut kādu "dzīvniekmīli"; nesastāvu nekādās lopu glābšanas grupās un neveltu šiem jautājumiem savu dzīvi.

Nekur neesmu nedz redzējusi, nedz dzirdējusi par tādu absurdu, ka turēt mājās un kā savu mājdzīvnieku iemīlēt suni vai kaķi drīkst tikai vegāni vai veģetārieši; attopies vienreiz ar savu muldēšanu.

preilene    2 Jāizsēro kā jebkurš zaudējums. Ar laiku paliks vieglāk.

Es gan neuzskatu, ka mīlēt savu dzīvnieku un uzskatīt viņu par savu ģimenes locekli ir kaut kas dīvains un norāda un šķību vērtību sistēmu. Katram taču tā vērtību sistēma atšķiras. Ir cilvēki, kam pirmajā vietā ir karjera un tikai tad seko bērni un suns. Ko tad ar viņiem darīt?
Man ir “manējie” un “pāpējie” – manējie man ir svarīgi, pārējie nav svarīgi. Un “manējie” šad tad var arī mainīt savu svarīguma pozīciju – atkarībā no apstākļiem un mana noskaņojuma.

fargo  1 1 paga, paga. tagad tu rakstīsi, ka citu uzskatus, vārdus vai rīcību te nedrīkst kritizēt? nopietni? pēc visiem šiem gadiem oho, kuru laikā tu nevilcinoties esi kritizējusi citus par ne tikai to, tagad pēkšņi to darīt ir ni un ni, jo gadījās, ka tika kritizēti tavi uzskati vai tava uzskatu sistēma? tā, kaut kā?
lūk, kas ir, lūsil. tā tas nebūs!
1. tu neesi nekāda uzskatu paušanas atļauju izsniedzēja.
2. ja tev nepatīk viedoklis, tātad tā. bet tev nav nekādas imuninātes.
3. ne ar vienu vaŗdu vai mājienu es neliku manīt, ka mājdzīvnieku turētājiem būtu jābūt vegāniem. atkal tu manipulē ar vārdiem. tad atkārtošu, laikam, sesto reizi - ja cilvēks liek savu kaķi, kāmi vai suni augstāk par citiem cilvēkiem, tad viņa vērtību sistēma nav kārtībā. prioritātes un izpratne par vērtībām ir aplama.

tev tas nepatīk? nekas, lai nepatīk. gan izdzīvosi.

Luusila  1 1 Tev arī nāksies izdzīvot, ka te būs viena sieviete, kuru tu nekomandēsi, kaut tas tev pilnīgi acīs cērtas.

Kritizēt vari; pucē vaļā.Bet tu nebūsi tā pēdējā patiesības instance, kura spriedumi ir nekļūdīgi.
Tieši tāpat arī tu esi kritizējams, apstrīdams un bez kaut kādas speciālas imunitātes.

Un tu vari trendelēt kaut vai simtseptiņdesmitreiz, bet jā- daudziem savs mājdzīvnieks ir lielākā vērtē par kaut kādu humanoīdu. Man arī. Mans kaķis ir lielāka vērtība, nekā, piemēram, tas it kā cilvēks, kurš Gulbenē apslaktēja bērnus un audzinātāju. Nopietni. Mans kaķis ir labāks. Un spēju iedomāties, ka Riebeklei viņas suns arī ir labāks.

Tu ne tikai ar mājieniem liki manīt, tu jau pavisam atklāti mani iedalīji kaut kādos specifiskos dzīvniekmīļos, kuri nedrīkst ēst gaļu, lai nebūtu liekuļi. !!!

vilks28      Vispār jau jautājums bija , kā pārdzīvot . Es piedāvāju sadzerties , varbūt remdēs dvēseli. Vispār es arī pievienojos fargo sacītajam . Pat csdd kursos māca , ka suņa , vai kaķa dzīvība ir nevērtīgāka par cilvēka.
Luusila, tev tikai pavāvuļot, ja? Nu žēl jau protams saimnieces ,bet gan jau pārdzīvos .

fargo      2019-05-29 18:47

piedāvāju izbeigt. viss ir pateikts viena alga. bet turpinoties šai vārdu trajektorijai... tas nav vajadzīgs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu