Vācu aitu sunim sašķiebušās ausis

Manam vilku-aitas kucēnam ir 3 mēneši, bet ausis tagad viņam ir sahkjiebushaas un šad tad pavisam jancīgi izskatās, zinu, ka viņa ausīm jāstāv taisni, vai tas ir tikai tāds dzīves posms un vēlāk viņam ausis stāvēs gaisā, kā tas pienākas?

LaskovijMerzavec      Cik atceros vilku sugas sunjiem lai ausis staveetu, bija nepieciehams. tas saspraust kopaa..paprasi kaada no sunju audzeeshans kantoriem!

Romija      Bērni nav ausītes ņurkājuši un pluinījuši? Vilciņiem ļoti ausis jāuzmana.
Aizved droši vien pie vetārsta, viņš uzliks tādus ausīšu turētājus, izskatīsies smieklīgi, bet neko nevar darīt- skaistums prasa upurus!
:)))

Aciite  1   nevajag neko dariit ar taam ausiim(aiztikt-njurciit arii nedriikst!)-pasjas sarikteesies:)

werisa  2   Vai tas ir suns ar ciltsrakstiem?Līdz 4 mēn. vecumam ausīm ir jau jāstāv smuki.
Ja bez ciltsrakstiem-tad, ko tu vispār no viņa gribi? Kāpēc ausīm jābūt stāvām? Tikai tāpēc, ka TEV to gribās? Tāds suns ir kiš-miš ar rozīnēm un viņam ģenētiski nav iedzimts ausu stāvums.Nedari neko.

dada    2 Skaties kā stāv, ja sāk stāvēt ausu apakša, bet galiņi noļukuši pāri ausij, tad viss kārtībā. Ja pie pamatnes jau šķiebjas guļus, tad jāiet pie vetārsta. Pamēģini kad viņš guļ pasaukt, ja sadzirdot ausis viņš cenšas pacelt, tad viss normalizēsies. Man bija laika - pacēlās līdz 5 mēnešiem.

mazaa_punka      Man laukos sunim sprauda ar knagjiiti kopaa, lai ausis gaisaa staav. Paliidzeeja!

beina      Tas ir normāli, ja vilks ir īsts, šķirnes, tas austiņas 6 mēnešu vecumā stāvēs, kā vajag. Ja baidies, tiešām vari mēģināt ar plāksteriem (ne pārāk lipīgiem) tās uzsliet.

Tihe    5 Ja tas ir tīrasiņu vācu aitu šķirnes suns - nevajag satraukties, jo šiem suņiem ausis var nestāvēt kamēr notiek piena zobu maiņa, t.i., līdz 6 mēnešu vecumam. Nekādā gadījumā neklausi tam, ka sunim ausis jāsprauž ar knaģiem, ja stāvēs, tad arī stāvēs, kad pienāks laiks. Es jau 16 gadus nodarbojos ar šīs šķirnes suņu audzēšanu,tāpēc tici man. Ja pēc 6 mēnešiem ausis nestāv (protams tīrasiņu sunim), tad ir iesmērēts brāķis.

Mentor  3 1 Jāgriež nost! 2014-12-14

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu