Suns kā sargs

gribētos jautājumā pieredzejuša cilvēka viedokli.
ir māja, vajag sargu. suni-sargu.
brīdi tālāk ir kaimiņi, viņu suņiem bija haskiju metiens. man ir doma ņemt pēdējo palikušo kucēnu, tā ir meitene. skaista bez gala. bet!
ko es gribu, kam ir jābūt, sunim būs jābūt ārā visu gadu un vai suņa suga kā haskijs ir trenējams kā sargs?
kā vispār ar haskija trenēšanu? kā šī suga uztver sievieti kā bara vadoni, tas strādā? šīs sugas suns klausīs sievietei?
lūdzu bez bulšita. senks.

Alisa      Man suns ir draugs, mans suns, kaimiņa suns, vispār suns. Kaut gan nezinu, kāpēc otrais rej mani tādā tonalitātē kā meža zvēru
Lai adekvāti atsauktos tiem, kam sunīts ir ierocis, kas uzrīdītāju atbrīvo no KA, ieviesīšu SAVU PITONU FERMU.

Alisa    1 Ko nozīmē uzsēsties uz kakla? Mīlošie arī viens otram uzsēžas uz kakla un lieto nost. Par to arī mīl. Es priecājos būt derīga kaķim, sunim. Bez tam man zināmie suņi smagi strādā, ķer žurkas, grauž nost nokaltušos krūmu zarus, nes darbarīkus, avīzes, rāda virzienu mežā vai sauc mājās no tā, sauc pusdienās

CoCoSan      Plušķi 00:03, kas tu man par piedevēju. Mātei savai un sievai piedod.
Ja es ņemtu vēlreiz suni, tas noteikti būtu stafs vai pitbuls. Nu un audzinātu viņu protams citādi, kā iepriekšējo.

Epifanija  1 1 Kas tad tev tur būtu tā jāsargā, ka tas būtu uz dzīvību un nāvi? Man suns nekad nebūtu vergs, tas būtu mans labākais draugs un ja vēl meitene, tad vispār...

mairita1971  1   Katram jāpelna maize.Kaķi vairs peles neķer.Suņi nemāk sargāt.Nu nedomāšu es par suni,ja blakus mirs cilvēks.Vienīgi,ja suns manējais.Egoisms.

Alisa      Šis ir tehnoloģiju laikmets. Bet o-hujiešiem tas nepielec kā Krievijai.

CoCoSan      Ek, ķēve, ķēve. Ja tev būtu pelmeņi... Nu nav un nebūs tev ne pelmeņu, ne suņa. Ja pa faktam reālus dzīvus bērnus sauc par uzpiseņiem, var tikai iztēloties, kādu attieksmi piedzīvotu suns.

Alisa    1 Kāda izbīļa iespaidā attieksme pret dzīvniekiem tiek atvasināta pēc personas attieksmes pret nepilngadīgajiem? 😆
("nepilngadīgie" šajā tekstā ir īpašības vārds, lietvārdu var piedomāt paši, kam ir ar ko:) *

CoCoSan      Kāda izbīļa iespaidā var rasties jautājums par attieksmi pret dzīvniekiem, kura atvasinās pēc personas attieksmes pret bērniem? Cinnij, davai to lietvārdu studijā, ja tik gudra.

Felikss    1 Vislabākais sargs ir zelta retrīvers, parasti zagļus nolaiza līdz nāvei :P 2023-11-01 22:09

Līdzīgi jautājumi
Suna skirnes izvele (28 atbildes)Audzejs smadzenes sunim (8 atbildes)Kadas skirnes suni izveleties? (31 atbildes)Sunu skola Riga (2 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu