Suņa šķirnes izvēle

Esmu nolēmis iegādāties suni. Man piedaavaa amerikāņu buldoga, kā arī labradora kucēnus.
Kuru Jūs ieteiktu?
Kurš no tiem būtu vairāk piemērots cilvēkam, kuram mājās suņu nekad agrāk nav bijis?

inuce      labradora !

mamamia      Labradoru!!!

strelniecs      jāiepazīstas ar katru tuvāk, jāieskatās acīs... es izvēlētos labradoru, patīk man viņš suns tāds...

bimila      ir bijis labradors un tie ir ļoti labi suņi:)

animato      man ļoti patīk rotveileri.....tik mierīgs,tik rāms....
Skatoties kādam mērķim vajag,ar buldogu iesācējs diez vai tiks galā,tad jau laikam labradoru.Bet rēķinies ar to,ka suns dzīvo 10-15 gadus,tā ir baigā atbildība.

speele      Pēc pieredzes zinu, ka labāk ņemt to, kam īsāka spalva. Vislabāk - vispār bez spalvas. Tas no praktiskiem apsvērumiem...:)))

kanepiite2      ...suns parasti ir saimnieka kopija...taa ka jaasakatas ,kurhs liidziigaaks,sheit nedomaaju tikai izskatu...nu kaut kaa taa...

bubene      Izvelies to, kas vairāk atbilsta tavam temperamentam. Es izvēlētos labradoru :)

Just_      http://www.dinozoo.lv

Izpēti! Visas suņu šķirnes smalki aprakstītas. Buldogs ir lielisks sargs, bet labradors būs laba aukle Taviem mazbērniem. Tomēr labāk ņem labradoru, ar buldogu tev maz kopīga - buldogi maz rejot, dodot priekšroku uzbrukt pretiniekam klusējot, bet tu dažkārt kvankšķi jēgā nejēgā kā sētas krančelis.;))

tas_buus_riit      Just_-tas, par mazbeerniem, gan buus labs sitiens zem jostas vietas...vinjam noteikti patika shis atgaadinaajums. tas protams, ja tas suns tos sagaidiis...:)
Lubs-njem dvorterjeru....droshi, leeti...

nucis      Ja jums nav bijis suns,tad noteikti labāk ņemt labradoru.

vilceniite      Protams,pirms paņemt suni,vajag kaartiigi padomaat.Vai vajag?Ja esi izleemis,ka tomeer vajag,labaak labradoru.

uppss      rotveileri---tāpēc ka tev ļoti piestāvēs tieši šis suns(ēd visu,sargā super un ļoti uzticams):)

Belvedera      buldogs kraac un siekalojas.ja gribi ko liidziigu buldogam,nem francu buldogu.loti jauks,nesiekalojas.bet no abaam tevis mineetajaam skirneem-labradoru vai veel labaak-zelta retriiveru.kolosaals suns beerniem.

Taiida__      Gan vienam, gan otram sunim ir nepieciešamas ilgas pastaigas. Labradoriem noteikti vajag peldēties. Pašai bija un ir labradori - ļoti labsirdīgi un mīļi suņi. Laikam gan pret citu šķirni nemainītu.

Jo9  1   labradoru!

N_A      Buldogiem ir problēmas ar elpošanu dēļ īsā deguna. Viņi krāc un ir citas problēmas. rēķinies, ka šie suņi tomēr ir ar agresīviem gēniem. tas ir svarīgi, jo viņi ir obligāti jādresē. Sargs pirmklas;īgs.
Labradori ir jauki,mīlīgi, ļoti pieķeras saimniekam un visiem cilvēkiem. Nebūs sargs. Ja Tev nav bijis suns, labradoru ņemt labāk tāpēc,ka vieglāk dresējams, jo viņš labi pakļaujas saimniekam. Amerikānis var būt ļoti tendēts uz hierarhijā augstu vietu, bet labradors pakļausies visiem ģimenē.
Ja lasi angliski, tad lasi te: www.cfi.lv Nevar nemt suni tāpeč, ka smuki izskatās, jāpazīst raksturs un iztur;ešanās. pastaigā pa izstādēm un aprunājies ar suņu īpašniekiem par šķirnes veselības problēmām un raksturu, labs suņa īpašnieks neko neslēps un Tu uzzināsi kabās un v;ajās vietas.

werisa      Labradoru.

eliine      labradoru, vinjsh miiljaaks, nav agresiivs, it iipashi ja na bijis sunja, tad labaak njem labradoru!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu