Ko iesākt ar klaiņojošu kaķenīti

Kaimiņi kopš pavasara piebaro pieklīdušu kaķenīti, atstājot viņai barību trauciņā pie mājas. Bet tagad klūst auksts, redzu, kā viņa atskrien paēst un sarāvusies guļ zem tūjas. Iekša viņa neies, pt ja viņi to laistu, pārāk bailīga. Bail iedomāties, kas ar viņu notiks, ja uznāks riktīgi mīnusi. Ko darīt?

Bellatrixa      Ja vien tas kaķis, protams, nav pieradināts mājas dīvāna spilvens, tam būšana ārā aukstumā varētu būt problēma :)

Pavalgs  2   Njavajag piebarot... njem zem deķja savā dzīvoklī................. citiem 17 kakkjiem arī nebūs skumīgi. :-)))))))

Piebarotājas ibio :-(((( piebaro, piebaro vīreļus.. šamējie attiecīgi izlaižas.. ij citu piebarotāju atrod....

Tessa  1 6 nu skaidrs, ja Danai škiet smiekliigi, ka pret kakiem un vispar dziivniekiem izturas laukos, tad nav ko komentet.
Diemžel, pie mums tadi ir mazakuma (agrak bija vairak tie, kuri uzskatija, ka suns vai kakis ir kkas netiirs un cela cilveka necieniigs), bet Krievija loti daudz kur ir loti slikta attieksme pret kaķiem un suņiem. Lielpilsetas reti kur ir patversmes, sterilizacijas programmas nav un bariem klaiņo suņi, vairojas un apdraud iedziivotajus. Paldies diestesam, mums sen tada situacija nav, bet tur briivpratiigie sitas pret birokratijas un ierednieciibas sienam, velti.
ir briesmiigi, ka cilveki verte, piemeram, to pašu kaķi pec ta, ķers viņš peles vai ne. Nevis pec ta, ka murras saimniekam klepii. Ka suni sien īsa kede, kura ieaug kakla, reti baro un sper ar kaju, ja tuvak pieiet. Visneželigakais radijums un nezvers ir cilveks, ne zveri. Jo tikai cilveki izmet ara mirušo radinieku dziivniekus uz ielas, jo tirgos dziivokli. Arii manu kaķi, majas miiluli izmeta ara veca tantuka meita. Ziema. Kaķis ir balts ar melnu, milziigs, kolonija viņu nepienema, parak košs. Labi, ka kaimiņi piezvaniija patversmei un nu jau 4 gadus man ir Kazimirs.
Bediigi. Un skumji, ka cilveki izturas pret majlopiņiem un ka viņus uzjautrina viņu nedienas. Vieniigi ceru, ka tadi ir mazak, neka mes parejie. Kuri glabj, kuri ziedo patversmem.
Kka ta.

Jurij__1962      un skumji novērot ka visi pagrabu logi mikrorajonos aiztaisīti ciet, kaķiem nav kur sasildīties aukstajos laikos - cilvēku ciņā ar siltuma zūdumiem krīt ielas kaķi :(

Ilita    3 Visiem dzīvniekiem salst - tās ir muļķības un nežēlība pateikt, ka viņiem mīnus 10 vai 15 nav nekas!
Es to nesaprotu. Kaut kur lasīju, ka pie tāda sala vēlams vest āra dzīvniekus mājās.
Jautājums: tikai pie mīnus 10;15?!?!
Vajadzētu pašiem teicējiem diennakti tādā aukstumā pasēdēt ārā un pēc tam turpināt - bez iespējas sasildīties!
Jo arī -5 ir SALS, piemēram, un ja vēl ar vēju!

puuuka    4 Vispirms minci vajag noķert un sterilizēt,bet tad vajag nedēļu viņu paturēt mājās,kamēr rēta sadzīst.Mājiņu var nopirkt Bruņinieku ielā 65,Rīga,cena +/- 10 eur,iekšā vajag likt salmus,jo lupatas un siens pievelk mitrumu un kaķenītei būs auksti.Turpat var nopirkt arī labu barību.Ja ir jautājumi raksti lūdzu personīgi,kaut ko sadomāsim.

virietis1973  6 1 Kaķi kādreiz pārojās tikai martā,tagad cauru gadu.Tiko viens metiens ārà,otrs iekšā.Šitās nepiepildāmās kaķenes,un kad viņām būtu gana,Dievs vien zin.Visas kāpņutelpas ir nomīztas un nopļūtitas.Tāpēc mēri ir jāpieņem stingri!Tas nav cilvēks,tas ir dzīvnieks.Taisiet bērnus vai auklejiet mazbērnus,ja nav kur mīlestību likt...Dzīvnieks viņām nosals,uz audzējiet tādus kažokus kā kaķim,tad redzēsiet,salst vai nesalst:)Bomzim tunelī gan nesalst,būtu tam kādu kapeiku labāk iemetušas.

Ilita    1 Paldies Dievam - cerams, ka tādi vīrieši1973 ir nepatīkami (nu labi, precīzāk - pretīgi) izņēmumi!

virietis1973  3 1 Nepatīkami un pretīgi ir iet pa tādu kāpņutelpu,bet kaķutantēm acīmredzot tā smirdoņa patīk

Svens      nemt pie sevis majas,nomazgat un pabarot.bus bailiiga,bet pirmo laiku.galvenais lai sunu vai kaku citu nebutu.bus majas bardaks 2021-01-14

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu