Padalieties - bezmāju kaķu ēdināšana

Sausā barība saprotams, jautājums par vārītu, siltu ēdienu. Internetā ieteikumus neatradu. Un vēl - lai izmaksas nebūtu lielas. Likteņa pabērnu vietā - iepriekš paldies!

furnitura      Samērā lēti sanāk vistas fileja, 2x lētāk nekā slapjie konservi, un ir laba kaķiem. Var vārīt, var izmantot arī subproduktis - vistu kiņģīšus, kakliņus, taču ne pārāk lielā daudzumā. Reņģes un citas lētas zivis ir vēl lētāk, iesakāms arī novārīt. Nezinu ko saka Daiga, taču internets ir pilns ar ziņām, ka zivis nav dabisks kaķa ēdiens. Tomēr esmu devusi vārītas reņģes un citas zivis. Mājas kaķiem no zivīm smird elpa, nepatīkami, tāpēc savam kaķim nedodu.

Nevajag ļaut staigāt slimiem kaķēniem! Tos vajag noķert, izārstēt un meklēt saimniekus. Nav viegli un prasa ieguldījumus, toties būsiet izdarījis savā mūžā ko labu, nesavtīgu un jūsu dvēsele patiešām priecāsies, jutīsieties daudz labāk un jums dzīvē sāks veikties citās labās lietās. Uztveriet to kā labdarību.

Lielie kaķi ir jāsterilizē, citu variantu diemžēl nav. Ja vēl mājas kaķenei var būt bērni, ja vien saimnieki ir atbildīgi un sameklēs mājas, tad ielas kaķiem nav nekādu cerību, ka kāds par viņiem parūpēsies, ka viņiem tiks dotas mājas. Nav vērts tiešām vairot nevienam nevajadzīgus dzīvniekus.

Satan      Tāks.Es kā velna dzīvnieks varu teikt tikai vienu-ja sīkam kaķim slikti-pie dieviem.
Ja labi,iesaku pofesionālo barību kaķēnam.(dārga)Aug ātrāk un attīstās.Pēcāk var dot lētāku.Bet jāņem vērā,ka atradināt no barības ir pagrūti :)

Satan      Un jā.sausā barība rullē!+absorvējpšās smilktis :)

Deisa      Kaķi siltu neēd. Pat remdenu neēd. Nu vismaz tie, kas nav badā un jārauj no rokas, kamēr karsts, citādi izraus cits. Bojājas arī tā parastā barība. Vispār, lai cik nežēlīgi tas nebūtu, bet nebaroju tos mistkastniekus. Kāda jēga barot, ja tāpat apmirs? Bet, ja neapmirs, tad savairosies nemaņā. Mums pie mājas arī daži ir, un ir kaķene, kas regulāri vairojas. Kaķu gan diži daudz vairāk nepaliek - kurš nomirst, kuru varbūt kāds paņem, kas izklīst uz ceļa... Taču, ja tur viņus regulāri kāds barotu, to noteikti būt vairāk, jo zinātu, ka šos pabaros. Kaķis ir mednieks, viņš var pats sev sagādāt paiku, kurš nevar - nomirs. Bet tāds ir tas dzīvības ķēdes posms - izdzīvo izmanīgākie. Bet, ja cilvēks iejaucas, tad viss dabiskums aiziet pa pieskari. Cilvēkam ir jāatbild par to, ko pieradinājis, bet tāpēc nevajag tēlot pasaules glābēju un pieradināt tos, ko labāk nepieradināt.

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu