Dzīvnieku skūpstīšana... mīļuma izpausme vai kas cits...?

Dzīvnieku skūpstīšana... mīļuma izpausme vai kas cits...?Šodien eju pa parku... pa priekšu iet dāmīte ar suņuku... Tas skraida pa zālāju ošņā, kašājas, grauž kādus mēslus...
Te pēkšņi atskrien vēl viens suns.. Cik sapratu, tie suņi iepazīstoties metās viens otram pēcpuses laizīt.. Saimniece to pamana pakjer savu suņuku klēpī un iet tālāk.. pēc metriem 80.. gājēju celiņi krustojas un Suņa īpašniece satiek laikam draudzeni, vai paziņu.. un tā.. Vai Jūs jau pastaigā un sāk ar to suņuku laizīties... :D :D :D Ar to kurš tiko ēda mēslus zālājā un laizija cita suņa pakaļu...! :D
Itkā suņa mēle esot tīrākā... bet diez vai arī viss kas apkārt tai... :) Neviļus iedomājos par Tās meičas Vīru, bērniem mīļākajiem kurus tā skūpstīs pēc tam... Neapskaužu...!

Dolaars220 (2014-09-05 11:54)    1 Pervers jau tāpēc ir PERVERSSS,ka TĀDS AR PUTĀM UZ LŪPĀM AIZSTĀVĒS SAVU NOVIRZI!
-tak neviens jau jums neņem to suni nost-bučojiet un guliet ar viņiem....
Cik labi,ka ir tāds internets!!!-vismaz nojaušama perversā ļautiņu daļa!
-kāds aizelsies deklarē pakaļseksa priekšrocības ,lai tik dabūtu piepildīt savas novirzes un te ķērc-
*cik labi bučoties ar suņiem!!!!*
Prātiņ,nāc mājās!

fargo (2014-09-05 12:13)      Ideja (2014-09-05 10:58) personīgā pieredze
"Fargo, vai tad Tev nav zināms, ka tas, no kā baidies, Tevi arī piemeklēs?:)"
personīgā pieredze? nē, ne tā kā tu saki, bet ir rakstīts: "No kā bezdievīgais baidās, tas tam notiks" un tas nav viens un tas pats un ko īsti tas nozīmē, tas vispār ir cits stāsts.

Deisa (2014-09-05 11:04) viedoklis
ne, tā nav. taisnība, ka pastāv hipotēzes par higiēnas ietekmi uz imūnisistēmu, bet tas nav tā, ka labi iztīrīta māja vai augsta higienas pakāpe samazina imunitāti. tu vari izlasīt, bet ir tā: "nav liecību, kuras atbalstītu ideju, ka samazinot moderniem higiēnas un tīrības standartus tam būtu jebkāda ietekme un hroniskiem iekaisumiem vai alerģiskām kaitēm, bet ievērojams skaits liecību apstiprina, ka standartu samazināšana palielina infekciju saslimšanu risku.
ja arī mājas vai personiskās tīrības ietekmē samazinās kontakts ar svarīgiem mikrobiem, to loma ir minimāla. ideja, ka mājas dēļ pārlieku tīrības var tikt padarītas "sterilas" ir neticama. liecības rāda, ka tik pat ātri cik mikroorganismi tīrot tiek likvidēti, tie tiek aizvietoti ar jauniem"
te > http://en.wikipedia.org/wiki/Hygiene_hypothesis#Cleanliness

JurisK (2014-09-05 11:19) viedoklis
tevis dotajā saitē tas vetārsts apliecina manis teikto, piebilstot, ka saslimšanas NAV OBLIGĀTAS, bet var notikt. protams, ka nav obligāti, ka cilvēks noteikti uzreiz saslims. inficēšanās vispār kā vārds ir VARBŪTĪBA. protams, ka inficešanās ir varbūtība, nevis 100% noteiktas sekas. viņš arī saka, ka suņu zobiem ir jābūt mazgātiem, jāveic pilna higiēna. vai tu mazgā zobus savam sargsunim? diezin vai, vai ne?

ne_meklejumos (2014-09-05 12:19)      Visvairāk baciļu atrodami uz trauku mazgājamās švammes, tālāk seko galda virsmas, tīri kā gribi baciļu pa pilnam.
Vienmēr mājās bijis suns, nevienam ģimenes loceklim fargo uzskaitītās slimības nav piemetušas. Nav jau jāskūpstās, bet muti mazgāt sev ļauju un buča uz purniņa kapā nenovedīs.
Pret cilvēkiem kuriem suns rūc virsū vai iet ar līkumu, izturos rezervēti, suns jūt cilvēka dabu un tā brīdina saimnieku. Ja luncina asti un priecīgs grib komunicēt, cilvēkam ir labs, bez sliktiem nodomiem.

Deisa (2014-09-05 15:47)      Un lai vai kā ar to imunitāti, par to mēs domājam ar prātu. Prāts pieslēdzas krietni lēnāk kā emocijas. Ja sievieti ar sunīti saista emocijas, viņa i nespēs apdomāties, cik tas sterils vai nesterils, emocijas darīs savu un lauzīsies uz āru - sabučojot. Citi suņu mīļi arī tā neaizdomāsies, jo viņiem šī sabučošanās saistīsies ar savu mīluli, kas arī viņiem emocionāli dārgs - te atkal runa par primāro reakciju. Savukārt cilvēki, kas nead nav tuvi jutušies sunim, emocijas neizjūt, tāpēc pieslēdzas prāts un diktē savus noteikumus. Tādi nu mēs esam. Savukārt, ja skaistajai suņa saimniecei reizē buču gribētu dot potenciālais apsēklotājs un suns reizē, viņa izlemtu par labu apsēklotājam, ja instinkti strādā kā nākas.

fargo (2014-09-05 16:27)    1 "lai vai kā ar to imunitāti" lai vai kā? :)
bet tālāk tu tēmē virzienā, kur atrodas šīs tēmas sakne.
un tā ir, ka jo daudzi cilvēki ir zaudējuši mēra sajūtu attiecībās ar mājdzīvniekiem. un jo lielāka novirze, jo tā kļūst par izteiktāku perversiju. un pie tādas lietu kārtības cilvēks pierod un kā labi demonstrē attieksme pret savu un tuvinieku veselību, veselais saprāts šajā jomā cilvēku ir atstājis un tā vietu ir ieņēmušas jau par nenormālām kļuvušas attiecības ar dzīvnieku.
cits šīs lietas aspekts ir paši dzīvnieki, kuri cilvēku untumu un izpriecu dēļ ir jau ģenētiskā līmenī sakropļoti, lai savukart atbilstu šo cilvēku sakropļotajai izpratnei par dzīvnieku vietu cilvēku pasaulē(sociālajā un saimnieciskajā) un viņu(cilvēku) ekosistēmā kā tādā.
un tā, kaut kas, kas ir sabojāts savā saknē, rada arī sabojātus rezultātus.
runājot par emocijām. tā ir vēl viena lieta, kura arī ir rezultāts, jo tik dziļai emocionālai saiknei ar dzīvnieku cilvēkam vispār nevajadzētu būt, arī tā ir patologija un arī šī emocionālā patoloģija ir izplatīta. kā dzīvnieki cilvēku ģimenēs ieņem bērna drauga vietu, cilvēka dzīvē ieņem drauga vietu, tas liecina par neatrisinātām emocionālām problēmām. cilvēkam ir nepieciešams kādu mīlēt. un ja tai nav kur izpausties, tā var izpausties arī neveseli. diemžēl. ko lai dara? lai problēmu risinātu, tā sākumā ir jāapzinās, tad jāatrod iemesli un tikai tad var meklēt ceļus risinājumam. un ar pašu pirmo punktu arī ir lielākā problēma. arī šai cilvēku novirzei globālā informatīvā vide izdabā. tā pati ir lielā mērā vainojama lielajā vientulības izplatībā, bet tā ir arī vainojama, ka šo vientulības problēmu risināt ir grūti. tā pati ir iemesls, kāpēc cilvēki arvien mazāk kontaktē klātienē un vai vispār.

Tessa (2014-09-05 17:04)  1 2 butls sadzina galiigu bulshitu :DD emocionala patalogjija, vai zinies. emocionala patologjija ir tiem,kuri nemiil dziivniekus, dara tiem pari,niciigi izturas pret tiem,butu tas suns,kakjis,brunjurupucis.
a,vieniigi no liellopiem shitie patologi baidas :DD zirgi tochna bijibu iedzen,ij pareizi. jo kads ir stipraks,kadu nav viegli valdiit,kadam,nodarot sapes,pasham naksies ciest.

konkreti es savu 16-gadiigu kakji/ lasi-draugu/ lasi-gjimenes locekli ne mazaku ka parejie, nebuchoju. nedomaju,ka vinjsh butu sajusma,aiz ra respekteju. bet ja pats atnak pieglausties,vienmer piespiezhu striipainajai gudrajai pierei vaigu.
un man nav problemu komunicet ar draugiem un vispar cilvekiem,absoluti. tikai mans kakjis ir daudz labak un vertiigaks par daudziem divkajiem, ta luk.

Lucy (2014-09-05 17:22)    1 Ir traki,ka majās ir tāds diktators,gan sievu,gan bērnu noliek tā,kā viņam izskatās labi-pareizi,nu nedoddievs,ka šitam ir mājās vēl dzīvnieks,tas noteikti ir piesiets pie ķēdes un kaķis dzīvo tikai kūti vai vazajās pa lauku.
Sanāk,ka mana ģimene ir perversa un ar novirzēm,jo mēs mīlam savu suni un arī pārējie mani draugi,radi ir tādi paši perversie ar novirzēm.Stulbums!!!
Jā tieši tā,suns vai kaķis ir ģim.loceklis vienozīmīgi!! un nevajag pārpīlēt to suņu bučošanu,nu nevienam nav spiesta lieta būčot suni,kaķi,vai ,kā manai krustmeitai žurka,viņa to var ņurcīt vai manu dien,no tās man gan drebulis,es pat rokās paņemt viņu nevaru.

fargo_pa (2014-09-05 17:43)  1   Tessa (2014-09-05 17:04) viedoklis
tavs komentārs tikai liecinātu par manis sacīto. ja starp saikni, kuru tu izjūti pret savu kaķi un saikni, kuru tu izjūti pret savu meitu tu liec vienādības zīmi, tava attieksme pret savu kaķi būtu kļuvusi patoloģiska.
bet patiesībā, cits variants(vienkāršāks un ticamāks) ir tāds, ka cilvēki izmanto vārdus, kuru patiesā nozīmē nebūtu derīga konkrētajiem apstākļiem. un tāds vards ir mīlestība. tā ir izplatījies, ka ar šo vārdu tiek apzīmēts pārāk plašs emociju spektrs.
runājot par to, ka tavs kaķis ir labāks par cilvēkiem, tad varu teikt, ka nicinājums pret cilvēkiem, cilvēci ir viena no visraksturojošākām šīs mēra sajūtas zaudēšanas pazīmēm.

un jā, sadisms arī ir patoloģija. tikai cita. tapēc arī ir runa par mēra izjūtas zaudēšanu.

un atkal, runājot par vārda "mīl" patieso jēgu, varu vien teikt, ka ja cilvēks sākās mīlam sliekas, skudras, lāčus, cērmes, mušas, jenotus, odus, pingvīnus, kaķus, jūrazežus, sūkļus (jeb kā tessai patikās to visu apkopot - dzīvniekus), tad tas nav saucams par mīlestību. tā ir banāla nemāka izteikt savas jūtas, pardzīvojumus un domas saprātīgā runā, izmantojot vārdus, kuri atbilstu sakāmā jegai, sevišķi esot lielāka vai mazāka emocionāla afekta stavoklī. tā ka... mierīgāk.

Lucy (2014-09-05 17:22) viedoklis
jā, tu ne reizi vien teici, ka tavs suns ir gudrāks par tavu vīru. bet tev ir vēl raksturīgāk izmantot vārdus nedomājot. tas saucas reflektēt. reftektēt uz kairinajumiem, starp kairinājumu un refkleksiju neizmantojot smadzenes. un jo vairāk tu izlaid šo svarīgo starpposmu, jo sliktāk kļūst ar tavu spēju veikt domāšanas procesu. tā ir slikta prakse, mēģini to mainīt.

Tessa (2014-09-05 17:52)  1 1 butl.cik reizes tu esi noradiijis citiem,ka vinju viedoklis skar tavu privato telpu?aizmirsi? :)
tad es arii sakshu atcereties temu,kura tu gribeji nomushiit majas kakji,jo,redz,vinjam nepatika,kad vinju vaza pa griidu aiz astes un ar pirkstu baksta aces?

(c)banāla nemāka izteikt savas jūtas, pardzīvojumus un domas saprātīgā runā, izmantojot vārdus, kuri atbilstu sakāmā jegai, sevišķi esot lielāka vai mazāka emocionāla afekta stavoklī.

kur tu ravi,ka konkreti es to nemaku? :DD
un ja jau runajam konkreti par mani,ja es butu ljimonare,man butu patversmes,kadas triis vismaz,es butu Griinpiisu biedrs un ja. tikai pec tam domatu par cilvekiem. pees. ziedoju biezhi.arii cilvekiem.un tu? :))

fargo_pa (2014-09-05 18:14)      Tessa (2014-09-05 17:52) viedoklis
mēgini lūdzu argumentēt racionāli, nevis emocionāli, mēginot mani aizskart. tu to vari.
ņemot vērā tavas iebildes par gimeni, es attēlošu to pašu savādāk: cilvēks, kurš savās jūtās liek vienādības zīmi starp kaķi un savu paša bērnu, ir jau dziļi patoloģisks savā attieksmē pret dzīvnieku. un tas, ka pats cilvēks to neapzinas, ir tikai loģisks sekas stavoklim.

"kur tu ravi,ka konkreti es to nemaku? :DD"
nedomāju, ka tu nemāki vispār, bet savā iepriekšējā tekstā nemācēji. un joprojām turpini.

un tā vietā, lai dibinātu arvien jaunas patversmes, vajadzētu likvidet vai minimizēt problēmas cēloni. bet atsakoties izprast cēloņus, notiek cīņa ar sekām. visiem šiem dzīvniekiem nemaz nebija jākļūst par rotaļlietām vai nebija jākļūst par rotaļlietu pēcnācejiem - bruņurupučiem, žurkām, kaķiem. par mājdzīvniekiem noteiktas dzivnieku sugas kļuva dēļ savām funkcijām, bet tās zaudējot, pārtapa par rotaļlietām. bet tiem par tādiem nebija un nav jābūt. es stāstu vienkāršas lietas. parasti.

Viirietis_V (2014-09-05 19:38)  1 1 ne suņiem,ne kaķiem pašiem nav tendence līst laizīt cilvēka seju,ja viņus uz TO neiemāca un arī no viena šķīvja ēst šie kustoņi paši nedara-to iemāca!Manu radu un paziņu vidū nav ne suņu,ne kaķu,kuri aplaizījuši savu pakaļu...lektu saimniekam klēpī laizīt ģīmi.
Sanāk tā ,ja es nebučojos ar lopiņiem,tad es šos nemīlu,bet vai man kustoņi,lopi JĀMĪL bučojot???Āksti!

miglainaa_plava (2014-09-06 00:39)    2 Bet vai tad Dievs neiesaka mīlēt visu dzīvo radību?
Mīlēt mazāko brāļus, kā vājākos, kaut arī varētu iznīcināt savu ērtību labad?

Alex_Jones (2014-09-06 01:22)  1   Cērmes, tārpi un citas zarazas (arī neauglība) - bučojiet vien´!, - genocīda Jums par maz?

http://pets.webmd.com/diseases-you-can-get-from-your-pets

https://www.google.lv/search?q=beastality+without+foreplay&espv=2&biw=1590&bih=856&source=lnms&tbm=i
sch&sa=X&ei=_jYKVJvoDej_ygPaqYKABA&ved=0CAYQ_AUoAQ&dpr=0.9#facrc=_&imgdii=_&imgrc=-mt9a46uTOVESM%253
A%3BwNSbe7Dy6sEAnM%3Bhttp%253A%252F%252Fyaplog.jp%252Fcv%252Fstrawberry2%252Fimg%252F10186%252Fimg20
061025_t.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fforums.anandtech.com%252Farchive%252Findex.php%252Ft-1959030.html%
3B240%3B320

fargo (2014-09-06 11:31)  1   miglainaa_plava (2014-09-06 00:39) viedoklis
nē. ne dzīvniekus, ne augus. pienākums ir par tiem rūpēties, bet arī tas ir tikai līdz zināmai pakāpei, jo daba nav pakļauta cilvēka, bet Dieva likumam.

aborigeene (2015-09-16 08:14)      Man arī ir kaķenīte,mēs viņu ārā nelaižam un ik pa mirklim nomazgājam ,viņa ļaujas it seviški karstā laikā.Pašas viņu izteikti nebučojam ,bet ja kaut kur esam bijušas visu dienu projām ,tad nākot mājas viņa mums visām nolaiza vaigus un rokas,kaķim tā mēle nav sevišķi tīra un gadās ka pa miegam viņa uzliek buču ,es tak par to viņu nost negrūdīšu,viņa tā izrāda savu mīlestību.

najanaja (2016-04-13 22:28)  1 1 suns leizot cilveka seju, pirada savu padotibu. to nevajadzetu ari noraidit, jo nakotne suns varetu tevi par ienaidnieku uzskatit un iekost, vai minimums tevi vair neakceptet... dzivnieka ir jaiejutas.... nevajag vienkarsi kadu radijumu panemt un idomaties, ka tas pec kadiem homo sapiens likumiem funkcione

Cinamon (2017-07-30 03:26)      Sen tā nebiju smējusies, paldies foršie

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu