Kaķim smird mute

Kā lai kaķim(7 mēn.) novērš mutes smakošanu? Pārtiek no prof.sausās barības .Reizēm tiek uzcienāts ar konserviem un mājās gatavotiem gaļas ēdieniem.

kafelate      ai , tur jāpērk bija kaut kas speciāls,vai nu barība vai vitamīni, vairs neatceros[pajautā vetaptiekā] manai mammai kaķim tieši tādas problēmas :DDD

Sinducis      Man ar tā bija...bet vainu teica vai nu nav kas labi ar iekšējiem orgāniņiem vai zobiem.

Atila      Piebremzē ar prof.sauso barību! Ja ne aknas - nieres cietīs nu noteikti! Man ir zināmi vairāki šaušalīgi nāves gadījumi. Nu un te nu nebūt nejokoju.Arī konservi nav nekas jēdzīgāks. Manai kaķei no tiem piemetās diatēze. Nožēlojams paskats.

kretino    1 ...mīlam mīlam dzīvniekus,...:)))...barojot dzīvniekus ar jums pieņemamu barību neaizmirstiet saviem mīluļiem regulāri tīrīt zobus.

Laimonis      Baroju kaķi tikai ar Hills barību, praktiski vienīgā kas viņam iet pie sirds. No citām ar vēderu sūdīgi.
Elpa smird tikai tad kad ir apēdis kaudzi garneļu(garneļu elpa) :)

Bet jā, vajadzētu apjautāties pie vet-ārsta kas pa lietu.

Un arī laukos kad kaķītis ir notiesājis kārtējo pelīti, viņa elpa neož pēc puķēm un kompetēm. Plēsēji un maitēdāji kā nekā.

Gaļa, dārzeņi-augļi, biezpiens, kāda muša kaķa pusdienās par ļaunu nenāktu, tā kā visi te ir zvērināti humānisti, pelītes neviens kaķim nedos :)



Nu bļē, cik aptaurētu cilvēku visās malās.
Tika uzdots jautājums, attiecīgajā sadaļā, par dzīvnieku un uzreiz jāuzrodas kādam pasaules valdniekam ar kautkādu beztēmu.
Priekš tam ir Spams sadaļa, paldies.

gauja  1   Un kurā vietā galvu saspiedi,ja dod sauso barību???!!!Pati arī ēd tikai sauso popkornu? Ja dosi kaķiem domātu ēdienu,nevis "Mendeļējeva tabulu",tad nesmirdēs!

PATRICIJA_10      Jāmaina barība un ,iespējams,jānoņem zobakmens...mums tas palìdzēja.... 2016-11-07

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu