Persiešu kaķa cena

Kadas ir aptuveni ista skjirnes - persiešu kaķa izmaksas?

_inkognito_      vairaaki simti.

_inkognito_      15 Ls? nee, vinji noteikti maksaa daargaak. nesen biju vienaa izstaadee, tur teica - no 50 Ls liidz pat 500, atkariibaa, cik tas dziivnieks ir exkluziivs.:)

incija  1   persietis maksaa 25LS (ne prieksh isstaadeem)

incija      pirms kaada gada pati to veeleejos iegadaaties

Tija      Skatoties kaadu tu veelies- iistu sugas persieti ar ciltsrakstiem- saakot no 70 Ls un uz augshu, parasts bezpapiiru eksemplaars protams leetaak- tikai nezin vai kad pieaugs izskatiisies peec persiesa. Protams pieskaiti arii vakciinas + katja pase apm. 15 Ls, kazoka kemeesana, vitamiini utaml.

ruida23  1   100ls var arii maksaat krediita un kaada krasa gribi.Un kakjus var dabuut Liepajaa...

Pticka      nu persieshu shinshilu ar ciltrakstiem var iegaadaaties pa 80 Ls ...
a man patiik Menas jenotveidiigie .. a tie tipa 100 - 150 .... par daargu maitas! :)

Funkcija      aptuveni 100 Ls +/ -,padomaa labi,vai veelies,visas meebeles buus chupaa!:))) 2004-05-13

dzekinsh      Nu pasham ir Himalaju persietis! Pirku izstaadee 7 meeneshu vecu, jau pieradinaatu pie kastiites utt. Cik atceris, tad samaxsaaju 180 Ls! Viss jau buutu ok, tik ar to spalvu ir baigaa njemshanaas! Taa nav, ka visas meebeles ir chupaa, vienkaarshi kakjis ir jaakopj - 2 reizes dienaa jaakjemee un tad ar spalvu nebuus probleemas! Bet vispaar shausmiigi izlepushi dzivnieki - laba bariiba un kopshanas liidzeklji maksaa daargi. Ir ko nonjemties, bet, ja laiks un macinsh atljauj, tad tik uz priekshu! Smuki jau vinji ir :))) Un veelviens padoms - nepeerc persietim nekaadu maajinju, kur vinjam guleet, jo vinsh gulees tur kur gribees - maneejais gulj guultaa un jau ap 8tonjiem no riita modina augshaa, lai dod brokastis :))) Taa kaa domaa... 2004-05-31

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu