Šinšilas turēšana

Vai kāds tur mājās šinšillu?Pastāstiet tuvāk par to kopšanu un visu pārējo, kas nepieciešams, lai šo dzīvnieciņu turētu!

Doggy (2004-09-15 09:33)      vislabaak tureet uzreiz 2gab, jo savaadaak viena shinshila skums. vinja ljoti biezhi jaalaizh aaraa skraidiit un vinju ljoti gruuti peectam npkjert lai iebaaztu buuri. tas ir naksts dziivnieks - pa naktiim buurii negulees. labaas iipashiibas - eed daarzenjus, nesmird, praktiski nav jaatiira (tikai smiltis jaanoliek lai vinja var mazgaaties).

lolex (2004-09-15 19:06)      man jau tresho gadu ir viena. un neko neskumst. aaraa gandriiz nelaizhu. esst peerku taadas apaljas zalas bumbinjas un sauso zaali. veel vinjai garsho jogurta "konfektes" - taadi vitamiini. smiltis ar vajag. pakaishiem vislabaak taadas kaa koka granulas, kas uzsuucot mitrumu sadalaas. Un veel vajag lielu buuri, kur izdauziities. Reekinies, ka naktii tajaa istabaa kur shinshila, paguleet nevarees, jo vinja pa natiim aardaas un grauzh, ja nepieradis- tad neguleeta nakts garanteeta:)

Ms_Smile (2004-10-08 18:26)      Man ir shinshilas jau 6 gadus-superīgi dzīvnieciņi! Shinsilaam būrī jābūt kalkjim sienam skaidām speciālajai shinshlu barībai taču var ņemt arī parasto barību izstabas temperatūrai kurā dzīvo shinshila jābūt apmēram 25 grādi taču tas nav obligāti un noteikti būrītī ir jāieliek smiltis-lavas putekļus(tās var nopirkt jebkurra zoovekalaa) runājot par gulēšanu var pieradināt shinilu gulēt naktī un skraidīt pa būrīti dienā! Vēlams shinhilu laist araa katru dienu taču ja nav laika ir jānopērk vai jāpasūta liels būris un ārā jaalaiz vienreiz nedeeljaa bet tad gan uz ilgu laiku lai mazais kustonis var iztrakoties!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu