Kādi būtu "par" argumenti Trūču operēšanai & sterilizācijai kucei?

Kādi argumenti būtu par kuces sterilizēšanai / trūču operēšanai?
Principā laiku atpakaļ chihuahua izlīda viena nabas bruka. Tagad izlīda jau otra ingvināla. Ārsts rekomendē gan trūču operāciju (kaut gan saka, ka mierīgi varbūt visu dzīvi nodzīvos un nekas nebūs) pie viena veikt sterilizāciju, ja par to domāts.
Operācijas neesot steidzamas.

Kāda ir Jūsu pieredze ar trūcēm suņiem - vai tās bieži maina krasi savus izmērus / krāsu, nospiežot orgānus, kad ir nepieciešama jau uzreiz steidzamā operācija?

Un kādi argumenti ´´par´´ būtu sterilizācijai, tā sakot, ´´pie viena´´.

Letija      Dabasmīli, cerams, ka Tev pašam ir kaut piektā daļa no tiem apstākļiem, kādos dzīvo mani dzīvnieciņi, bet nu turpini, turpini, jo apstāties jau nevari un īsi izteikties vēl jo mazāk! 2022-08-12 20:29

dabasmiilis      Letij, man nepatīk ērtības, kur nu vēl gulēt uz spilvena blakus agresīvai tantei, ēst ķīmiju un izlikties, ka to tanti mīlu, tā kā nav vērts plātīties ar tiem saviem apstākļiem. Glamūrs nav priekš manis. Gan jau pieņem, ka zini labāk kas dzīvniekam nepieciešams, pat neizpētot un neuzklausot pašu dzīvnieku.

Ir cilvēki, kas ntās reizes dienā ar šampūniem beržas un pēc tam brīnās par veselības problēmām, kad dabiskā flora un fauna ir iznīcinātas.
2022-08-13 17:51

dabasmiilis      07:43,
Ja nav mājas ar ierīkotu apkārtni sunim, tad vienkārši nav jāņem suns - tā nav rotaļlieta.
Tas ir aptuveni tas pats, kas bērnu pagrabā turēt, jo redz nepietika mājā vietas bērnistabai.

No piedāvātajiem variantiem neizskatītu nevienu.
Tur tā lieta, ka cilvēkiem vienmēr uzspiež konkrētus variantus - balts vai melns, labs vai slikts, jā vai nē. Tāds ir mans domāšanas stils, ja redzu, ka piedāvātās atbildes nekam neder, tad vienmēr izvēlos savus variantus, kurus man nez kādēļ nepiedāvāja. Ir jādomā plašāk un jāpārredz laukums.

Ir lasīts, ka sunim nedrīkst kartupeļus dot, bet tai pat laikā arī lasīts, ka cilvēks nedrīkst gaļu ēst, citādi saslims ar vēzi un otrā versija - nabaga dzīvnieciņi.

Tas pats par sastāvdaļu sarakstu uz produkta iepakojuma - tas ir tikai orientējoši. Un tu nezini, vai tur neatrodas kāda slepenā sastāvdaļa[par visādām e vielām nemaz nerunājot], un vai uzskaitītais vispār atbilst realitātei, zinot patērētāju sabiedrības kultūru, kur sūds jāpārdod kā kvalitatīva prece, un sūds kā likums sastāvēs no pēc iespējas lētākām sastāvdaļām, un ne vienmēr tās ir veselīgas, kur nu vēl ēdamas.

Ir cilvēki, kas ar kaloriju māniju slimo, tikai neviens viņiem nav pastāstījis, ka to skaitu precīzi nav iespējams noteikt katrā produktā. Pat divi pēc skata vienādi produkti vai teiksim augļi var saturēt atšķirīgu daudzumu vitamīnu, kaloriju utt...
2022-08-13 18:34

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu