Grēku legalizācija

Vatikānā 3.lasījumā pieņem 120 grozījumus Bībelē, kas "normalizē" viendzimuma attiecības. 2019.gadā jau sāka "normalizēt" pēc LGBT apvienības spiediena, bet saskaņot un pieņemt izdevās tikai šobrīd. 120 fragmentus izslēdz no Bībeles, kuri norāda uz homoseksuālisma grēkiem. Tiks izdota jauna Bībele, kuru izplatīs aptuveni 100 valstīs. Atliek tikai pašam pāvestam parakstīt šos grozījumus, lai tie būtu spēkā.
Vai tad Bībele ir kāds juridisks dokuments? Ja jau Bībeli var pārrakstīt katros 100 gados, tad cik tai vispār ir liela vērtība?
Jūsu domas?

dabasmiilis  3 2 -Par to analizēšanu pastrīdēšos, kovid sakarā to var ļoti spilgti pamanīt, domā un analizē retais, liela daļa pat nenogurdina sevi, lai meklētu atbildes[ pat ja tās viņiem uz paplātes pasniedz priekšā], lai smadzenes pakustinātu - viņiem svarīgāk vai bārs un naktsklubi būs atvērti vai nē, ... vēl vairāk - ir tādi, kas par savu stulbumu un slinkumu priecājas, tajā vietā, lai mostos un sāktu domāt!
Kad slīkstot ūdens būs mutē, tad būs jau par vēlu domāt!

AivarsN  3 1 Bībele ir mūsu civilizācijas okupācijas rokasgrāmata. Tieši tāpēc jau tie pareģojumi piepildās. Kristietība ir kārtējā okupantu reliģija, kuru uzspiež cilvēkiem to sekmīgākai pakļaušanai. Sākās tas viss ar Atlantīdu. Kad to nogremdēja, izdzīvojušie priesteri turpināja attīstīt savu nāves kultu Indijā, tuvajos austrumos, Āfrikā (vudū). Kad viņi jau virzījās Eiropas virzienā, Jēzus devās pašā ienaidnieku midzenī, lai atrunāti viņus no kalpošanas sātanam un pievērstu atpakaļ vēdiskajai kultūrai, kura balstīta uz zināšanām, nevis reliģiskā kulta. Tāpēc Jēzus mācība bija paredzēta vienīgi ebrejiem un attiecās tikai uz ebrejiem. Taču tie parazīti viņu upurēja sātanam un ar izkropļotu Jēzus mācību devās pakļaut pārējo pasauli, kas viņiem faktiski ir izdevies un kā noslēguma fāze, visas pasaules pārvēršana par vienotu elektronisko koncentrācijas nometni, jau 2025.gadā. Tikai tāpēc tas izdomātais vīruss un vakcinācija, itkā pret to. Viendzimuma attiecības un citas ģenētiskās novirzes raksturīgas tikai sociālajiem parazītiem. Tāpēc tās cenšas uzspiest par normu arī cilvēkiem, tā pavelkot līdzi degradācijā.

AivarsN  2   Te nedaudz par Atlantīdu.

https://youtu.be/8K4_QTg58O8

andrisz2  3   Šis mani ļoti interesē. Vai kāds var ielikt atsauci (linku, Google frāzi, raksta nosaukumu) uz šo? Esmu lietas kursā, bet par kaut ko tādu es nekad neesmu dzirdējis. Šie 120 labojumi ir kaut kas izdomās. Paši izdomā un paši streso.

Cik zinu, tad Katoļu autorizētā tulkojumā (kas nāk ar ļoti plašiem komentāriem), pārsvarā LGBT "grēkus" interpretē kā viesmīlības trūkumu un nevis primitīvā veidā. Bet tajā paša laikā, protams, Ticības mācības kongregācija saglabā visu stingrību. Tas gan, visticamāk, manīsies. Tuvākos 2 gadus Baznīcā ir notiek aktīvs Sinodālā ceļa process, kas atjauninās discernment procesu Baznīcā un tad jau, protams, primitīvisms tiks ierobežots.

AivarsN  3 1 Tieši tas vēl pietrūka pilnām komplektam! Tātad arī pašās baznīcās jau uzsāk reformas. Ieviešot jauno pasaules kārtību, jeb Lielo restartu, par reliģijām varēs aizmirst. Tās tiks likvidētas kā nevajadzīgas, jo savu misiju izpildījušas. Visas pasaules vadību pārņems daži ar galvu visslimākie žīdi. Ja tagad vēl neoficiāli, tad no 2025.gada jau pilnīgi oficiāli, visu valstu valdības pilnībā pakļausies ANO un precīzi izpildīs katru tās pavēli. Paliks tikai viena reliģija, kuru necilvēki interpretēs pēc vajadzības, bet pūlis būs elektroniski vadāms, bez jebkādas iespējas pretoties. Kāda gan jēga turpināt stāstīt tik dažādās pasakas, ja goji kļuvuši par pilnībā pakļautiem un no attāluma vadāmiem vergiem? Kurš protestē, tam atslēdz dzīvības funkcijas.

EleonoraRuzvelta  1   es tam neticu ! Ja tā tomēr IR taisnība tad tādu "bībeli" var izmest ! + rodas jautājums cik reizes vēl vatikāns ir to labojis ??? 2022-09-07

puuce8      Klačas. Vatikāns ar tādām lietām nenodarbojas! 2023-09-09 15:13

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu