Vai sievietei ap 45 Rīgā pieklājas staigāt ar kranci no patversmes?

Interesē cilvēku domas. Kranči vairāk asociējas ar laukiem un bomžiem, ne? Vai arī kādam maznodrošinātam vīrietim vai nabadzīgai pensionārei? Bet ko jūs domātu ka galavspilsētā Rīgā cienījama vecuma dāma adoptētu no patversmes krancīti? Vai tas pazeminātu jūsu domas par viņu? vai liktos, ka viņa nedraudzējas ar galvu un ir ar zemu pašapziņu, vai automātiski samazinātu viņas sociālo statusu?
Šaubos vai smalkā birojā atļautu ievest kranci? Daži ar saviem smalksunīšiem taču iet uz darbu. Vai smalkā viesnīcā? Vai sab. transportā jūs vairāk kaitinātu krancis nekā čivava? Pret dārgiem sugas suņiem ir pavisam cita attieksme, vai ne?
Tā kā apdomāju apopciju, jūsu doams būs ļoti nozīmīgas. :)

alcatel  1 4 Autorei nav pilns rublis,tas ir skaidrs!

SamantaR  1   Tu izklausies no tiem, kas savu mežu pārdos, lai uz Purčika kopmītni pārvāktos vai piecietīs nemīlamas personas klātbūtni, lai nevajadzētu iet strādāt. Uzmanies! Mūža otrajā pusē sejas izteiksme ir dzīves pozīcijas, ne gēnu nopelns!
Lai nav, kā skatoties mana bērnu dārza drauga šodienas foto, sajutos a la "i stidno, i smešno, i žalko"-kādreizējais modelis aš kā no Černobiļas iznācis, bet mātīte-sutenere blakus zeļ un plaukst, no laimes plīst. Ir arī sīks pretīgs ņerga uzčinīts.
Kam viņi vajadzīgi? -Nekam. Turās trijatā kā krievu laiku ķeblis trijkājis, neviena cita ģimene kopā netusē, brīvo laiku vada PA.

Margriete  1   Jā. Daudz jaukāk kopā ar noplukušu četrkājainu dvēselīti galvaspilsētas divkājaino vilku pūlī.

piladzoga    5 SUNS IR SUNS UN NAV STARPĪBA KRANCIS VAI DŽONIS :DD lai staigā ..un starp citu smalkie ļaudis ir ļoti vienkarši un viņiem nekas nav pret patversmes suni.

Aukstums    3 nu no kurienes ģenerējas tik idiotiskas domas????Intelektu taču var aŗī savādāk nodemonstrēt. Vai arī oho.lv maksā par šo???

neko    8 Ir tāds ļoti patiess apgalvojums: "nekas tā neliecina par piederību sabiedrības nabadzīgākajai daļai, kā perfekta orientēšanās luksus preču cenās".

riebekle      Ja orientējies uz smalkajām aprindām un tevi uztrauc, ko par tevi un tavu suni padomās kāds no tās šlakas, tad noteikti neņem parastu kranci, nebojā sunim dzīvi. Tomēr, ja mīli suņus un tev ir pie kājas, ko kāds saka par tiem dažiem kilogramiem tīras beznosacījumu mīlestības, lai arī bez ciltsrakstiem, tad ņem droši, jo patiesībā jau cilvēku nevērtē pēc suņa, bet pēc tā, kāds viņš ir kā pats par sevi. :)

RRAGANA  1 1 Vai sievietei ap 45 jau nevajadzētu būt dziļi vienalga, ko CITI par viņu domā? Sevišķi jau tie, kuri viņai iet pa ielu garām? Vai viņai nebūtu tā kā pēdējais brīdis(varbūt jau nokavēts gan..) dzīvot tā kā viņa pati vēlas un noteikti darīt kā pati vēlas, un ja grib to kranci, tad ņemt to kranci un dzīvo laimīga!!!

fargo    3 es pat nespēju iztēloties, kāda mārrutka pēc man būtu "jāpazemina" domas par kādu padzīvojušu sievieti dēļ tā, ka viņai ir suns iz patversmes. nevaru iztēloties tādas domas maisāmies par galvu.
cita lieta par suni darba vietā - dzīvniekiem tur nav vieta. arī ne ēšanas iestādēs.
par t.s. klēpja "sunīšiem". pēc manas pārliecības, tam visam nav nekāda sakara ar dzīvniekmīlestību, bet jūtu apmierināšanu, kuru apmierinašanas veids ir perverss - tā ir dzīvnieku kropļošana. kā agrāk galmā turēja kropļus, liliputus, tā cilvēki līdz nepazīšanai ir izkropļojuši dzīvniekus, sev par prieku.
it´s abomination, not dog.

vēl cita lieta ir suņi pilsētā. uzskatu, ka suņi nav jātur dzīvokļos, tam nav jabūt atļautam. gan cilvēku, gan suņu dēļ. ja iet tālāk, tad vēl var parunat par visu pet-industry vispār, bet... slinkums un nav arī īstā tēma.

Bellatrixa      Varbūt nevajag vispār, ko? Lai nav jau kas līdzīgs kā bija ar kaķi, no sērijas "mans kaķis mani nemīl"... Suns ir pelnījis labas mājas un mīlestību, vienalga tas no patversmes vai šķirnes audzētāja, nevis saimnieci, kas domā, kā gan no malas ar to suni izskatīsies un ko citi cilvēki teiks.

valmierietis333      17:03 ,

- Maksā maksā un pietiekami lielas summas , ne velti reklāmas viena pēc otras uz ekrāna lec atverot šo saitu !

Un kaut kā lietotāji un to uzmanība jānotur šeit , tādēļ arī tiek izmantotas tik samaitātas metodes , kā sūdu malšana , jo izrādās neko prātīgāku piedāvāt nav spējīgs/-i !

Pa vidu varbūt gadās arī kāds fetišists vai nenormālais , bet pa lielam tiek cepti n-tie fake profili un radīta ilūzija par to cik daudzveidīgi ir tēmu cepēji un viņu problēmas !

VecmeitaARrunci    4 Ha ha ha...man bija pirmaa doma..daama iepazinusies ar bomzi....
Ja par suni-tas cels tikai daamas veertiibu,jo adopteet suniiti no patversmes very cool.

Sula    1 Sunītis ir atbildība un mācīts, aprūpēts jebkuras sugas vai nesugas, viennozīmīgi būs patīkamāks sabiedrotais un ģimenes mīlulis. Tik jautājums autorei, kāds ir patiesais iemesls pieņemt dzīvnieciņu? Prestižam, lai izrādītos? Ja tā, tad nopērc sev jaunu kleitu vai kažoku un liec mieru dzīvnieciņiem.

av2  1 2 nu, ja taa sieviete izkaapj no bentlija ar to kranci, esot pat baigi oki.

Skumjudruva1950    3 Autore, suņi ir prasti dzīvnieki,tādi tev nepiestāv.Vislabāk nopērc pastaigām krokodilu vai pitonu - visi tevi cienīs.

Basteta    3 Dzīvība paliek dzīvība. Lai "zīmētos" nevajag ņemt dzīvu radību un to demonstrēt citiem. Tas nenorāda uz saprātīgu cilvēku. Jebkuru dzīvnieku jāņem aprūpē, ja patiesi to mīl. Un tās(tie), kas vazājās visur ar maziem dārgiem sunīšiem kā aksesuāriem manās acīs tikai pazemina to stastusu-jo tā ir stūlba izrādīšanās.

piparbecinja    1 Dolčei foršs dogijs :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu