Vai sievietei ap 45 Rīgā pieklājas staigāt ar kranci no patversmes?

Interesē cilvēku domas. Kranči vairāk asociējas ar laukiem un bomžiem, ne? Vai arī kādam maznodrošinātam vīrietim vai nabadzīgai pensionārei? Bet ko jūs domātu ka galavspilsētā Rīgā cienījama vecuma dāma adoptētu no patversmes krancīti? Vai tas pazeminātu jūsu domas par viņu? vai liktos, ka viņa nedraudzējas ar galvu un ir ar zemu pašapziņu, vai automātiski samazinātu viņas sociālo statusu?
Šaubos vai smalkā birojā atļautu ievest kranci? Daži ar saviem smalksunīšiem taču iet uz darbu. Vai smalkā viesnīcā? Vai sab. transportā jūs vairāk kaitinātu krancis nekā čivava? Pret dārgiem sugas suņiem ir pavisam cita attieksme, vai ne?
Tā kā apdomāju apopciju, jūsu doams būs ļoti nozīmīgas. :)

Tessa  2 15 autore ir no retas duru sugas. pat nav verts neko iztirzat.
dolce, feins sunjpurnacijs :)

Luusila  1 19 Autore, sāksim ar to, ka, aplūkojot lietas no tev līdzīgo skatupunkta, sievietei ir kauns būt 45 gadus vecai, kur nu vēl sapņot tādai vispār staigāt pa ielām vai piedalīties tusiņos. Tikko kā 30+, tā viss, dzīve beigusies, ar kranci vai bez- nav variantu.

scheriff    10 Tas ir ok, ja sieviet ap 45 un ar kranci staigā pa Rīgu. Pavisam cita lieta, ja tās pašas darbības viņa veic pa miglainu pļavu.

preilene    2 Vai nav vienalga, ko citi domā. Ja tik ļoti Tevi ietekmē citu novērtējums un negribi izskatīties kā bomzene, bet gribi krancīti, nopērc jaunu apvidus auto un vadā kranci tajā. Neviens nekad neredzēs, kāds Tev suns.

Laimnese    6 Pilnīgs, čau....tik daudz slavenu cilvēku ņem patversmes suņus un kaķus...Tev vēl augt un augt...
Neņem labāk neko....

ne_meklejumos    4 Man pat Vācijā ir mīlulis no patversmes, kaut šeit tas maksāja vairāk kā sugas suni nopirkt. Atceries M.Freimaņa Pepi, krancīte no patversmes, nekaunejās ņemt līdzi visur. Jākaunas tad, ja suns ir nekopts, neskolots un pamests likteņa varā.

mis_parkere    2 Tu jau tagad esi galvā slima!Paņem gan to sunīti,iespējams viņs Tevi izārstēs!

Nate  2 3 Man kauns būtu staigāt tikai ar tiem kabatas suņiem. Tas gan ir komisks paskats. Varu iedomāties, cik nelaimīgi ir tie, kuri toreiz, kad visur iet ar sunīti padusē bija pisk mody, tagad nezina, kur tos likt. Mana friziere, cerot uz biznesu 3 gb. iegādājās, no 1 jau tikuši vaļā, vēl 2 palikuši un gadiem ilgi ar viņiem būs spiesta ņemties. Piedāvā, vai kāds par velti negrib. Nu negrib neviens tos žurkulēnus.

vecmebele    21 Nevajag traumeet suni. Vinjam buus kauns ar taadu saimnieci staigaat.

lasminaxxl  2 12 Decembrī biju uz Nacionālo teātri, viena jaunā dāma bija pat to "žurkulēnu" uz teātri atstiepusi līdz, turēja kā rokassomiņu .Arī vīrietis bija blakus, ta kam te vēl suns vajadzīgs !!!
cilvēku stulbumam nav robežu....

Epifanija      ak Dievs, var tak sapucēt pie friziera, kā vēlies, galvenais lai netaisa, kur pagadās, manieres visu nosaka manieres...

Ellocka  1   Sunim ir suņa vieta. Tā kā mans brīvais u.c. laiks ir ierobežots, veltu to attiecībām ar cilvēkiem. P.s. profesionālā birojā darba kultūru regulē iekšējās kārtības noteikumi un nevienam pat nenāk prātā vest savus dzīvniekus un ar tiem ņemties darba laikā.

apsoluvisu    3 Ar kranci no patversmes galīgi nepieklājas,tadad ar cūciņu staigāt daudz krutāk.

Floriana    2 Izdabāšana citiem ļaudīm ir sevis paverdzināšana, tāpēc uz priekšu drostaliņ, paņem vēl paaudzini kādu čivauvas saimnieku, ko ta ar krancīti ņemsies! :D

slieks    4 Kāda mēs tomēr esam province..... Kā izskatās šis un kā izskatās tas... Un atliek laika uz visien blenzt un vēl aprunāt???

elsa      Sievietei vecumā ap 45 jau pasen nevajadzētu iespringt uz to,ko domā, runā apkārtējie. Cienījama vecuma dāmai labāk piestāvētu krancis, nevis parisashiltones tipa somas sunc (nezinu, kā tās sugas godā, jo mani mazi suņi neuzrunā).

havjiers    4 tikai nopietni ciltsraksti un cena virs 2500 euro,vēlams ,lai pēc nokrāsas sakristu ar saimnieces apavu krāsu . (katrs patversmes krancītis ir pelnījis normālus saimniekus !)

valmierietis333    2 Šis vairāk autoram piestāvētu :

http://www.delfi.lv/aculiecinieks/news/witness/video-sieviete-riga-izvedusi-pastaiga-brangu-cuku.d?i
d=49819135

debra1  1 1 tu esi STULBA!!!!!

edding    1 debra1, Tu gan esi gudrs. Un jo tālāk, jo gudrāks.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu