Ahoi, dzivniekmīļi...kur esat?!

Rīgas cirkā ir ziloņu Aušvica..?!
Ok... pieņemsim...
Bet kapēc jūs mūdži klusējat, kad spīdzināts tiek tepat degungalā esošais mīlulis, ģimenes loceklis, civēka labākais draugs- suns...?!
Vai pēc jūsu domām tas plastmasa mēsls suņa kaklā ir pa djelu, viss kārtībā- visi dzīvnieku labturības noteikumi tiek ievēroti?! Vai jums nenāk prātā ka tas sū.. čips, ir un paliek svešķermenis, un ka dēļ šā svešķermeņa suncim nu, ne kādi nekas nevar kaiteet suņa veselībai...?!
..tur viss ir kārtībā, vai ne..?!

shining      Wow, that escalated rapidly! No cirka un ētikas, kā saka, kad nav vairs ko iebilst - uz abortiem, kariem un pasaules glābšanu LKR stilā. :D Kur tad ir tā vienam cilvēkam aizsniedzamā un ietekmējamā pasaule, vai tad tā nesākas tepat līdzās? Pēc nāves - tur tik būs dzīvošana, kā Leiputrijā! :D HA!

jurks      brauksim pa autobaanjiem uzmaniigi- ezhu laiks saacies, jau redzeeju vienu samiiciitu! ir dzirdeets gadiijums, kad auto vadiitaajs izvairoties no eziisha nobraukshanas pats samaksaaja ar savu dziiviibu!

Kristine_78    1 Cik tā čipošana maxsā?Labvakar

Pinot_Nore      Es pilnīgi piekrītu - neatbalstu to čipošanu principā. Manam mazajam čivauvam tādu milzu čipu iešāva- suni, ja neturētu - izmestu ar vēju ārā pa logu.... Vispār nesaprotu kāpēc ir jāčipo suns, kurs piemēram - dzīvo norobežotā teritorijā, vēl jo vairāk pie ķēdes????

Kādreiz Jelgavā bija ievieta maksa par suni - ap 3.00 Ls+ iedeva katram savu numuriņu pie kakla siksniņas ko pielikt. Kapēc šī pieredze nevarētu tikt ieviesta Latvijā???

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu