Suņi PĀRTIKAS veikalā!

Suņi PĀRTIKAS veikalā!Katru dienu redzu ka pārtikas veikalu apmeklē ļoti daudz pircēju ar saviem čētrkājainajiem mīluļiem. Normālie (lielie) suņi protams tiek atstāti ārpus veikala, bet mazās suņu šķirnes tiek visi kā viens ienesti līdzi veikalā!!! Es nu galīgi neesmu suņu nīdēja, bet nu tomēr domāju ka Sunim Pārtikas veikalā tomēr NAV vietas! Nez kāpēc darbiniekiem ir jāiziet med. apskates, bet tai pat laikā ar suņiem brīvi drīkst pārvietoties pa veikalu, ievietot tos pārtikai domātājos ratiņos u.t.t. Gala rezultātā dzīvnieka spalvas, "netīro" (suns tak pirms tam pa ielu staigāja) ķepu nospiedumi uz kuriem nākamais pircējs liek savus PĀRTIKAS PRODUKTUS!!! Ratiņus tak pēc dzīvnieka "apmeklējuma" neviens nemazgā!!! Kur loģika, paskaidrojiet man - blondīnei!!! Kāds viedoklis ir oho publikai par šo tēmu? Vai arī es uzskatu nepareizi?

piparbecinja    1 irgo, pieauguši suņi nekakā un nečurā telpās. nav jau cilveki:P nu tik dzejos

Skaidrite_Leeninna    1 Šī "mode" doties uz veikalu ar suni, kā reiz nāk no rietumu valstīm. Turklāt, tur ir atļauts veikalā doties ne tikai ar klēpjsunīšiem, bet arī samērā liela izmēra suņiem, piemēram, labradoriem.

Lucy    1 Ir nu gan naids pret mazajiem suņukiem,kuri nu dien ne tev ne citeim kaitējumu nenodara.Mans mazais sēž uz sedziņas kuru ieklāju ratos augsējājā atlocamajā nodalijumā,viņam ar pārtiku nav nekādas saskarsmes un,viņš sēž,kā tāds ercens un vēro ko es daru,nekad nerej,mēs viņu apsaucam,norādam kas ir labi,slikti.Vot tas,ka bērnus liek ratos ar apaviem mani daudzreiz šokē un tā broduktu apgrāpstīšan uzdzen vēmienu,tapēc es sveramos cepumus lielveikalos nepērku,ja nu pati atveru jaunu kasti,tad jā.A par lielajiem kaukāziešiem jūs pārpīlējat,tie tomēr ir mājas sargi.Tāpat ņemšu līdzi savu ŠPICI,iegādāšos somu un uz priekšu,a likumā ir atļauts ar mazo klēpju suni,ja tur rokās iet veikalā.Neredzu problēmu,problēma jau ir tiem kuriem traucē nevainīgs dzīvnieciņš.Tas,ka pāris dūras to suni ieliek tieši ratos,ir neforši.MANS SUNS IR TĪRĀKS PAR VIENU OTRU OHISTI 100PUNKTI,JO PĒC KATRAS X KAD ATGRIEŽAMIES NO PASTAIGAS TIEK MAZGĀTAS KĀJAS,DUPSIS UN KRĀNIŅŠ,un mans suns jūra necura,ka to dara cilvēki,viņš ciešās,mēs abi devamies pataigā uz mežu nokārtoties,bet pāris blakus kompanijas nereizi negāja,tik jūrā plunčājās.Kur vini čurāja ko a??Eiropā gan tādas problēmas nav tur ir cieņā bērni,veci ļaudis un dzīvnieki!!!NECIEŠU CILVĒKUS KURI NEMĪL DZĪVNIEKUS!!!!

annika35      naida nav... bet... tad iesim veikalos ar kaķiem, žurkām un visiem citiem mīluļiem... jo ko gan tāda žurciņa var nodarīt, rātni sēžot uz pleca

Draiskaa21    1 Mums tak BOMŽI visu apčamda un izpēta,redzot viņus....reizēm riebj pat veikalā ko pirkt!
Tie mazie kvekšķi.....paskatoties uz tām dāmītēm....atvainojiet,bet sekls skats!.
Lielo9 suni,laukā pie veikala neatstātu nekad! uz veikalu var bez suņa!. Es parasti pirkumu salieku iepirkumu somā un izkrāmēju pie letes...kāda starpība,vienīgi ja daudz un smagi,ņemu ratus.

Solda      Man gan vairāk riebumu izsauc ratiņos iecelts nopuņķojies un iesnains trīsgadnieks, vēl plusā sabristiem apaviem.

orfeja    1 jollyroger
Paņem klēpī un ej.. suns nedrīkst staigāt pa veikalu. Es arī eju ar savu mazo suni - eju un iešu. Pārtikas grozā vai ratiņos nelieku, jo citi pircēji tur liek savus produktus. Runājot par atsevišķām personām, kas apčamda katru ābolu, no tām man ir vairāk bail nekā no suņiem un kaķiem...
2013-04-29

klava4      Suņi..tiek likti ratiņos....bet bērni ar netīiriem apaviem tiek likti ratiņos un vadāti pa visu veikalu...vecāki izlaiž bērnus..saimnieki suņus..murgs..kā gribu tā daru... Kolhozs...pasarg dies ,ja tu aizrādīsi..sākās bļaušana...seja savilkta krunkās,kā ta tā...statistika rāda,ka lielveikala grozi un rati ir lielākais infekcijas perēklis...Latvijā ar kašķi slimo apmēram 6000.slimnieki..tie ir oficiālie dati....bet es domāju,ka slimnieku ir krietni vairāk...respektīvi uz veikali jāiet ar cimdiem...cilvēki ir neaudzināti..kultūras līmenis zems...ko no tādiem ņemt.?...Kādēļ suns vispār ir jāņem uz veikalu?Sunim ir jāsargā māja...rotaļu sunīši ir cilvēkiem kuriem ir kompleksi..tos viņi kompensē ar suņa vadāšanu sev līdz..sunim lielāka uz manība tiek pievērsta nekā saimniekam...saimnieku ievēro pēc suņa...smieklīgi...nez ko domā tas suns? 2013-07-16

Līdzīgi jautājumi
Suns lec pari zogam (9 atbildes)Audzejs smadzenes sunim (8 atbildes)Sunu skola Riga (2 atbildes)Ko darit lai suns pec kastracijas neklutu resns? (8 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu