Suņi PĀRTIKAS veikalā!

Suņi PĀRTIKAS veikalā!Katru dienu redzu ka pārtikas veikalu apmeklē ļoti daudz pircēju ar saviem čētrkājainajiem mīluļiem. Normālie (lielie) suņi protams tiek atstāti ārpus veikala, bet mazās suņu šķirnes tiek visi kā viens ienesti līdzi veikalā!!! Es nu galīgi neesmu suņu nīdēja, bet nu tomēr domāju ka Sunim Pārtikas veikalā tomēr NAV vietas! Nez kāpēc darbiniekiem ir jāiziet med. apskates, bet tai pat laikā ar suņiem brīvi drīkst pārvietoties pa veikalu, ievietot tos pārtikai domātājos ratiņos u.t.t. Gala rezultātā dzīvnieka spalvas, "netīro" (suns tak pirms tam pa ielu staigāja) ķepu nospiedumi uz kuriem nākamais pircējs liek savus PĀRTIKAS PRODUKTUS!!! Ratiņus tak pēc dzīvnieka "apmeklējuma" neviens nemazgā!!! Kur loģika, paskaidrojiet man - blondīnei!!! Kāds viedoklis ir oho publikai par šo tēmu? Vai arī es uzskatu nepareizi?

avanti13      ...kaut kaadaa raidiijumaa raadiijaa, kaa paparaci bija uztveeris mirkli:
P.Hiltones suniits kaut kaadaa apgjeerbu veikalaa churaaja uz garajaam vakarkleitaam! Luuk tas bija pretiigi!
Vaacijaa paartikas veikalos sunjus neredz, bet apgjeerbu veikalos (paarsvaraa sestdienaas) biezhi sunji (arii lielie) tiek izvesti pastaigaaties.
Pagaidaam nav naacies nekadas cuuciibas noveerot. Visi sunji tiek vesti saitiitee un briivgaitaa neviens pa veikalu nespringjo.

VECA_PIEPE      Izbeidziet tak maazjoties...suns nav jaavadaa pa bodi, kaada tur starpiiba- gar paartiku vai arii to saimnieciibas precju klaastu. Apmaaciits suns savu saimnieku gaida aarpuss bodes un mieriigs seezj bez rieshanas, netrauceejot garaamgaajeejus, ne arii veikala apmekleetaajus un ar savu kvekshkjeeshanu nebaida arii beernus. Esmu apmaaciibas kursu beigusi, kopaa ar savu suni- vidusaazijas shkjirnes kuciiti, apmekleejaam praktiskaas nodarbiibas sunju dresuuraa ( starp citu, suns beidza skolu ar izciliibu, bet man- kaa sunja dreseetaajai, tika zemaaks veerteejums, jo iztureejos par daudz miiliigi pret savu kuciiti, nebiju pietiekoshi stingra un noteikta :D ), man pat praataa neienaaca apmekleet bodes kopaa pastaigaa starp veikala plauktiem, trauceejot citus pirceejus ar sava sunja klaatbuutni.
Shajaa gadiijumaa- suns veikalaa, ir vainojama veikala vadiiba, ja tiek pieljauta shaada nolaidiiba.

eksotiskaaa      Jā, ir redzēts tāds skats. vīrietis ieliek groziņā mazo sunīti un staigā pa veikalu. neomulīgi kļuva. it kā sunīti nevarētu atstāt mājās, mašīnā. mani arī izbrīna kādas tik muļķības neizdomā cilvēki. ir atšķirība vai tu uzšļauj tomātam ,noliec atpakaļ pie visiem, nokod pusi no cepuma un atliec atpakaļ, vai tu ieliec sunīti pārtikai domātā groziņā, vai arī tu paņem , iesver sev ābolus ar tādām netīrām rokām. visbiežāk nav iespēja veikalā nomazgāt rokas un tāpēc uz viņām ir tādas baktērijas kādas ir,no kurām nevar izvairīties. bet uz tomāta var nespļaut, sunīti var izvairīties likt groziņā. ir redzēti arī skati,kad bērns apsūkā pirkstus un iebāž sveramajos cepumos, apēd cepumu turpat pie cepumu kastes nevis mamma iesver, aiznes līdz kasei un tad paēd. mamma stāv blakus un neko nesaka. es saprastu,ja sīkais paķer ātri vienu cepumu un mamma nespēj noreaģēt, bet ja ņem vairākus cepumus un mamma stāv blakus, neaizrāda,tad ir skumji

karbonaade      Zināmā mērā peikrītu. man arī ir t.s. klēpjsuns, bet viņš godīgi mani pie veikala gaida, kamēr iepērkos. Nu nepatīk man redzēt, ka tās suns bezmaz iekožas siera gabalā veikalā... (ir redzēts).
Tajā laikā mani ar manu klēpju suni neielada Cēsu pils pagalmā, jo ar suņiem tur lūk nedrīkstot...

never_pa      sunim nav jāiet iekšā veikalā, jaguļ viņam norādītā vietā uz zemes nevis gultā pie saimniekiem vai viesistabas dīvānā, kā arī ar viņu nav jābučojās kā darba vairums suņu īpašnieku. Neesmu pret suņiem, bet vairāk sliecos uz kaķiem, tomēr discipolinētākas radības, kuras nav tik daudz atkarīgas no saimnieka.

jollyroger      kaķis esot tas disciplinētais- ha :D
salīdzinot ar suni, viņš vispār nav nekas

rudmiese    2 Taisnība jau autorei ir, bet man tas nekad nav traucējis. Lielveikalā vairāk būtu jāuztraucas par netīrīgiem cilvēkiem.

NakcPutns      aha, nupat viens sīnis aiz manis pie kases rindā stāvēja pac oda ne-pēc "givenchy", da vēl "mīlīgu" blusaini turēja, es vislaik centos distanci ieturēt lai ne viena ne otra "labumi" nesalec man mugurā, a šie vislaik spiedās klāt, a apsargiem - no objections... laikam jau labi pazina šo duetu... nu mīļās dāmas-degunraucējas, čur nelaižam sīņus ar veičos!!! ;D

hefny    2 hmm..
jā,nīstam suņus,kaķus,vecus cilvēkus,bērnus,tos,kas ratiņkrēslos,tos,kas ar kruķiem,tos,kas bezdarbnieki,tos,kas slimi ar černobiļas sekām...es par suņiem,viesnīcām ar suņiem,kaķiem,es par....niķīgi..neaudzināti bērni&un to vecāki,kas sunim,kaķim var iespert-FUI..
pārpīpējusies mamma/tētis,pārp´;ipējies,aliņu salietojies-smirdošs:gan mute/gan pakaļa smird-nemzgāta-nesakopta...FUI!
PAR SUŅIEM

laukutante    3 Never_pa, gribētu es redzēt, kā savam kaķim ieskaidro, lai viņš nelien gulēt gultā...
Bet tiem mazajiem suņukiem ir tik nejauki raksturi, ka ne viņus mājās atstāt, ne mašīnā. Pie veikala laukā nepiesiesi-nozags. Pie tam, nosodīt arī nav iespējas, kā normālu suni, jo reakcija būs nevis paklausība, bet pamatīga atriebība. Manai mammai ir špics, tā ka zinu, bet tā suņa dēļ viņa dzīvo. Tā ka piecietīsim vien tos mazos žurkulēnus.

Ingaxx      Zebrus, da kurš tos suņus aiztiek - nebāz citiem virsū savu kvekšķi un visi būs laimīgi!

VECA_PIEPE  1   Laukutante, to ko katrs savaa maajaa ljauj vai arii neljauj savam cjetrkaajainam miilulim, taa nu ir katra pasha vien dariishana...ja saimnieks veelas, vinjsh pats arii var guleet sava sunja buudaa, savam miilulim atveelot sofu viesistabaa vai arii savu guljas ruumi savaa gultaa guljamistabaa, taa kaa shitanii lietinjaa probleemu ar nevareetu buut nekaadu. Bet kas attiecas uz sabiedriskaam vietaam, tad tur nu ir vadaams tikai dreseets un saimnieka paklausiigs dziivnieks, nu vienkaarshi tikai un vieniigi vienas lietas peec- nu ne jau visiem tas sunjuks buus tik pat miiljsh kaa pasham taa saimniekam un uzbaazties ar sava sunja klaatbuutni citiem, ir vienkaarshi netaktiski...un ne arii visas sabiedriskaas vietas ir paredzeetas dziivnieku apmekleejumiem...ir tak dazjaadi dziivnieku klubi un speciaali parki, kuros var cjupot vienvietaa gan tie kustonji, gan to kustonju saimnieki un lieliities cik tik uziet viens ar otru- gan tie kustoniishi par saviem saimniekiem, gan tie saimnieki par saviem kustonjiem! :D
Pirms iegaadaajies maajdziivnieku, apsver vai speej par vinju uznjemties atbildiibu, arii par shii dziivnieka darbiibaam.

karbonaade    2 ir tak dazjaadi dziivnieku klubi un speciaali parki...
Cien. Vecā piepe, lūdzu piemērus studijā :D
Cik man zināms, Rīgā ir 1 (!) vieta, kur suni drīkst laist bez pavadas 100 m2 laukums Eksporta ielā! Pat mazie suņi (arī paklausīgie un bez agresijas) Rīgas parkos nedrīkst iet bez saites.
2 veikalu tīkli (nepārtikas), kur drīkst iet ar suni - Depo un Zvaigznes grāmatnīcas.
Tā ka es gaidu tos piemērus, kur vēl Rīgā mani ņem pretī ar suni :D Ar mazu, mīļu, bez agresijas, labi audzinātu, kas sveišiem klāt neiet, rej ļoti reti un skaitās kompanjons.

redneksis  1   pie mums ir pārprastas patērētāju tiesības.velkas veikalos ar suņiem,saldējumiem,burgeriem,aliņiem un tad mēģina tukšos iepakojumus kaut kur starp preci iebāzt vai vienkārši nomest.pilnīgi pie kājas,kur suns padirsīs vai pačurās.ir dzimusi tāda jauna patērētāju-svintusu suga.

piparbecinja      tāds jēdziens kā imunitāte tev ir svešs? Parīzē uz restorāniem iet ar saviem suņiem, tur viņi tiek nodrošināti ar īpašu krēslu, pie tam viņiem ir arī sava ēdienkarte. un tie nav specializētie restorāni.
ka tik ko aizliegt, un kam piesieties...

inito4ka    2 ... nezinu,kā tagad,bet ntos gadus atpakaļ,Holandē bija ar likumu aizliegts suņus atstāt vienus mājās uz visu dienu. Nelielos veikalos,pērdevējas ņēma suņus līdzi uz darbu. Un tie rātni gulēja pie kases :)))
Man suņi netraucē nemaz,pie tam,ja tie vēl ižmiegti padusē :))
BET neskaitāmie bomži,apmīzušies,/sorry,bet tā ir / nemazgājušies,gramsta visus produktus,pat pagaršo/arī ir redzēts / paši smird pa gabalu tā,ka rada sev apkārt vakumu ap 3-5 m diametrā>>>> lūk, tas ir traģiski. ES tā domāt . vot.

irgo    1 Interesanti kā tie suņu saimnieki saviem mīlulīšiem veikalā ieskaidro lai tie paciešas līdz tiks zaļā zālītē un tad varēs savas vajadzības nokārtot ... tad kad PILNĪGI VISIEM suņu saimniekiem būs līdzi maisiņš, kur mīļi iepakot to kas no sunīša nāk ārā , tad varbūt manas domas arī mainīsies.... ....

_Biezaa_vecmaamina      Nu tak paldies Dievam, ka veel ar zirgiem un goviim nebrien veikalaa iekshaa. Dziivniecinji tak esot muusu mazie braalji...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu