Kaķis čurā kur pagadās! Ko darīt?

Oho tauta, palīdziet ar padomu! mana skotu meitene čurā kur pagadās! bibliotekas dīvāns jau ir kļuvis par sistemātisku tualeti..šonakt atgriezos mājās pēc tāla brauciena..un..viņaarī manā guļamistabā ir iečurājusi! ko darīt? stipri pasen bija gadījies ko tādu novērot, bet nu jau iet par traku!

amis1971  1   Noslāni un izmet no mājas, vai nopērc suni??:)))

lapsu_aacis      dziivnieks ir tieshi tik tizls, cik tizls ir vinja saimnieks. un ,ja saimnieks ir nolohojies savulaik, tad purnaa lai dod sev, ne dziivniekam. lopinjam nav jaasaprot- nafiga- visu laiku driiksteeja, peeksnji ne! un ar sodiem, no lopa NEKO panaakt nevar, ibo saimnieka tizlums ir nemainiiga veertiiba.

verso      Ja to ko izdarīji, nāksies darīt velreiz, tad mēģini vel paskaidrot kāpēc tā dari un, ka ja viņa tā turpinās, tad Tev nāksies viņu sodīt velreiz. Es gan mēģinātu sarunāt bez sodīšanas. Zinu cilvēkus, kas laipni parunājās ar kurmjiem izskaidrojot kā jūtas un kas notiks, ja viņi neņems vērā tikko izrunāto un kurmji pazuda. Dzīvnieki ir gana saprātīgas būtnes RUNĀT vajag!

Just_    1 Kaķi sist ir viens no nesaprātīgākajiem pasākumiem cilvēka arsenālā.

orange  2   noindē.

cik man ir bijuši kaķi, visus esmu noindējusi tieši tapēc, ka smird kā maitas.

kukazhinja11      Viņa tev sādā veidā atriebjās , ka atstāj tik ilgi bez savas klātbūtnes.Nekādas represijas nelīdzēs .Esi kopā vairāk.

VecmeitaARrunci      Lai varētu atbildēt uz šo jautājumu,vēlos zināt dažas lietas.Kad viņa sāka tā darīt?Cik bieži un pēc kādiem notikumiem tas atkārtojas?vai ir mainīts ēdiens,kaķu kastes smiltis,vientulība,slimības?
Starp citu,dzīvnieku inteliģences līmenis ir ļoti dažāds,tāpat kā cilvēkiem.

selnija_    1 /noskurinās/ Kādi cietsirdīgi komenti vairumā, šausmas brr:(((

selnija_      Runāt un vēlreiz runāt, tikai nesist un ar degunu šurās nebakstīt/stulba, vecmodīga padarīšana/.

VecmeitaARrunci      Kaķim ir paaugstināts stresa stāvoklis.Iesaku aiziet pie vetārsta,viņs ieteiks kādas nomierinošas zāles,kamēr ģimene būs pilnā sastāvā.Kaķi var sodīt,bet vienīgi tad,ja noķersi notikuma vietā tieši čurājot.sagandētās mēbeles es izmestu ārā-smirdēs tik un tā.

kamergrauzis    1 Cik te daudz debīliķu. Kaķis arī ir cilvēks un tos indētājus, jūrskolas sūtītājus pašus vajadzētu uz jūrskolu sūtīt. Jūs esiet daudz stulbāki par kaķi.

RsDJ    1 Pāris reizes kārtīgi noslānīt un problēma būs atrisināta.

selnija_      Slānīt gribētājus pašus vajadzētu noslānīt un nevienu vien reizi.Sadisti.

birniss  1 1 nogriez asti un divas ribas!!! 2010-08-09

so_      Dažreiz kaķis čurāt kur pagadās sāk, ja viņam sāp un ir urīnceļu iekaisums ( no lielveikala krāsainajām barībām). Jāapskatās, cik čurā, vai nav pa druskai un vai nav asinis. Tad jākonsultējas vetaptiekā - par barību un zālēm. 2010-08-14

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu