Kaķeņu marta gaudas

par kaķenēm -
kā Jūs tiekat/tikāt galā ar kaķeņu marta gaudām?
Tabletes, operācija?

Neinteresē kaķu stāsti, kam ļauts kniebties un vilkt mājās kaķu kinderus!

Pieredze?
Ieteikumi?

Kas jāņem vērā?

frea (2007-01-17 20:08)      Visreālākais ir izoperēt, cik ilgi tās tabletes pirksi, turklāt beigu beigās tas sanāks lētāk un humānak, nekā tad, ja atstieps mājas sīčus un vajadzēs galināt!

sla_ida (2007-01-19 12:20)      Mana mincenīte tika izoperēta kad bija jau 2x dzemdējusi.Ui tas bija briesmīgi,nabaga kaķenīte tā žēlīgi skatījās uz mani,ko esmu viņai nodarījusi.Auto pēc tās x nevarēja viņu dabūt,bļāva kā traka.Nodzīvoja viņa 18,6.mēn.

aunapiere (2007-01-20 20:18)      nu, es un mājinieki paklausījāmies kādus 2.gadus to šausmīgo "ņauuuu, ņauuuu, gribu, gribuuuu" un tad izlēmām tomēr sterilizēt to lopiņu,kopš tās reizes vairs nekādu problēmu ne mājiniekiem, ne kaķenei :))

chanilla (2007-03-12 10:02)      Es ieteiktu uzreiz likt plastmasa tūtu ap kaklu, mana kaķene uzreiz tādu dabuja pēc operācijas, nu nezinu ar ānusiņu viss bija kārtībā. Protams, ka kaķenei bija grūti paēst, barību nācās likt dziļākā traukā un līdz malām, lai tiek ar purniņu klāt! Nu nav jau tik traki 3 dienas un daudz maz jau bija apradusi,bet tad tu vismaz droši vari iet uz darbu un neuztraukties par to, ka kaķim brūce būs vaļā. Apsēju drīzāk kaķis dabūs nost, nekā tūtu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu