Korellas papagaiļi

Ir doma iegādāties papagaili Korella vai kaut ko tamlidzīgu. tas ir prāts vai neprāts? vēlos dzirdēt jūsu pieredzi....

Cherymint  1   Man ir liidziiga doma. Apjautaajot putnu miilus, ieguvu sekojosu info- sitie putni, Korellas konkreeti, ir cuuciigi un paskali, bet toties loti sabiedriski un draudziigi....Nu taads iis rezumee:))))

eliine  1 1 korellas nav taa labaakaa izveele, arii kanaarijputninji nee, man ir viljnjpapagailiitis, ljoti mieriigs, iipashi netrokshnjo un ne iipashi daudz uzmaniibas prasa

fon_viltis    2 labāk iegādāties pieradinātu vārnu. vai kovārni.

januzaite      Vnm esmu apbriinojusi cilveekus kuri veelas iegaadaaties putnus, jo vinji tak visu laiku trokshnjo, no riitiem neljauj ilgaak paguleet un ja vinjus netur iesleegtus buuriitii, kas ir vislabaakais prieksh putniem, vinji piekakaa visu istabu. Jo ar vinjiem nav taa kaa ar kakjiem vai sunjiem,kuriem var iemaaciit nokaartoties kastiitee vai palaist tos aaraa. Putninji to dara kur pagadaas :)
Un es nepiekriitu Cherumint, ka Korellas ir puskaili, jo taa nav. Ja vinji taadi ir tad vinji noteikti ir slimi.
Bet iisteniibaa par Korellaam ir pilns internets,un es silti iesaku par to palasiit pirms iegaadaaties putninju:)
Veiksmi!

Jons_Plunts      Te japadoma ari par alergijas momentu, ja tads ir. Otrs - jebkura dziva radiba majas nozime zinamu piesaisti taam. Japadoma, kas aprupes to zveru, ja milakais uzsauks divu nedelu braucienu uz Taiti.

halis      Man kaadreiz bija,loti troksnaini un netiiriigi,skrubinaaja visu nost,kam vien tika klaat.bariiba pa visaam malaam.

_BMW_girl      Man gan patiik..nu jau 3 gadus dziivo taadi 2 jauki draudzinji...

bambals    1 Kad man ir laiks , mans korella dzīvo tikai ārpus būrīša un nevajag pārspīlēt , ka piekakā visu dzīvokli ...nav jau zilonis . Man ir meitene - ļoti mīlīga , daudz iemācījusies runāt , laba draudzene sunim . Bet bļaustās , kad sastresojas ... es nevaru teikt , ka putniņš būtu apgrūtinājums , bet lai savāktu barības paliekas - kam tad domāts putekļu sūcējs ?

centopiede      Esmu stradajusi centra, kur nonak pamesti dzivnieki vai tie, no kuriem ipasnieki atsakas. Tur bija ari daudz papagailu. Tas nozime, ka cileks nav izsveris to raditas neertibas netiribu ( edot vini visas seklas izmeta) plus troksni. Bet tam lielie papagaili dzivo vairakus desmitus gadu, var pat nodzivot vairak neka tu. Vai tiesam kads velas apgrutinat savus mazbernu ar sadu mantojumu? 2006-08-16

krikseens  2   mans korela troksnjo arii tad kad sastresojas bet kad paarklaaj paari sezdinju(buurim)vinjsh nomierinaas.
BET,nezinu kaadeelj peedeejaa laikaa vinjsh uzvedas diivaini,nolien buura apaksaa,sabozj spalvas un diidaas no vienas puses uz otru un kad iet klaat tad snaac :( KO TAS NOZIIMEE?????
2007-06-02

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu