Korella papagailis

Vai kādam ir papagailis KORELLA? Vai ir iespējams viņu iemācīt sēsties uz rokas, ja tagad viņam roku klāt nevar pielikt, kā liek, tā grasās knābt! Un kā to labāk darīt?? Runā gan viņš labi:)))

eliine (2005-10-28 09:11)    1 ljauj putnam pie sevis pierast saakumaa, nebaaz klaat rokas un netramdi vinju, gan jau pas veelaak laidiisies uz rokas, tev putns ir speeljmantinja ka vinjam buutu jaaseezh tev uz rokas?

didi38 (2005-10-28 10:17)    1 Man jau triis gadi ir Korella, bet nepierod... Laikam neesmu vinjagaumee...:)))

derbija (2005-11-17 23:38)      Lai putnu pieradinātu pie rokām,jāsāk ar regulāru barošanu,pēc laiciņa noteiktajā laikā barību ber nevis trauciņā, bet uz rokas,atver būri,viņš lidos kontaktēties.

puucinna25 (2006-04-04 20:23)      Man ar ir korella un ir sanācis tā, ka viņai vairāk patīk sēdēt man uz galvas nevis uz rokas.Pa reizei uzrāpjās uz pleca un kad pagriežu galvu uz vienu vai otru pusi tad ir pamatīgs ķērciens ausī un reizēm arī knābiens, bet tāds nesāpīgs.
Bet mani visvairāk pārsteidz tas, ka viņa ir kā traka uz vārītiem burkāniem.Vai arī jūs esat ar ko tādu saskārušies?
:0

krikseens (2007-06-02 18:50)      maneejam no saakuma arii bija bai no rokaam,nju jau mazlit pieradis,jo tiesji taa arii ar to bariibu dariju!gljuzi rokaas veel nedodas bet taa arii nemuuk ka agraak!arii patiik seedeet uz galvas!
man ir traks uz ceptiem/vaariitiem kartuoeljiem,olu un saldeejumu!!!

BET!nezinu kaadeelj peedeejaa laikaa vinjsh uzvedas diivaini,nolien buura apaksaa,sabozj spalvas un diidaas no vienas puses uz otru un kad iet klaat tad snaac :( KO TAS NOZIIMEE?????

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu