Sagrsuņa izvēle

Vajadzīgs sargsuns maajai. Kādu sugu izveeleeties. Pamatā tiek tureets pie kjeedes, bet vareetu pieļaut arī, ka naktii tiks atlaists skraidiishanai pagalmā. Varbūt kādam ir padomā. Maziņu gan negribeetos, ziema naak virsū.

uppss      kaukāzieti

Luxa      Kaukaazieti

AneTT      Man gan patiktu kaut kas Laikai līdzīgs!Mums kādreiz tāda bija spēcīga, gudra un aste gredzenā.Labi panes aukstumu,dzīvo laukā,praktiski neslimo, nikna.

Ezjule      vilku sugas ir ĻOTI labi,mums pat bija vesela šuņu ģim.dinastija

Ezjule      Ziemā uzaug kažoks,kā lācim(tikai būda vajadzīoga kārtīga)

kanepiite2      ...vilks...

strelniecs      tiešām vispiemērotāks būtu kaukāzietis...

Belvedera    1 Ja Tu gribi tureet pie keedes suni,tad neturi nekaadu.Taa ir dziivnieka mociisana.Uztaisi voljeeru,tas ir-aploku.kaukaaziesi ir ar neliidzsvarotu raksturu.Labaak turi Vidusaazijas aitu suni jeb alabaju.Gudri,veseliigi,loti labi panes aukstumu.

engelss      uz planeetas Zeme sunji ir paarstaaveeti tiokai ar vienu sugu:))) Canis Familaris...vareetu buut runa par ŠĶIRNĒM :)))un ņem mazus, bet daudz.

biezais_vectevs      a kas ir vilku suga?:)))

N_A      ja Tev ir pagalms, labāk uztaisi voljēru, bet neliec pie ķēdes. Un kaukāzieti nemaz nedrīkst likt pie ķēdes, sabojāsi sunim raksturu!!
Vācu aitu, kauk;azietis, komandors, vispār visas ganu sunu šķirnes.
Rēķinies, ka tie visi ir suņi ar raksturu un ir jādresē. Ķēde tos sabojās, tāpēc voljērs labāks.

Hermione      Ļoti labu vilku suni!

leepe      Kaukaazieti un tikai kaukaazieti!!!!

leepe      belvedera-nemels niekus par neliidzsvarotu raksturu! Man Kaukaazietis ir jau ceturtaa paaudze. Labaaka sargsunja neatradiisi.Ar raksturu ir taa, kaads saimnieks taads suns:)),bet liela dalja patiesiibas...

Kramers      Krievu Melnais Terjers... paarspēj kaukāziešus intelekta līmenī, labi panes aukstumu, nav jātur pie ķedes, un nekritīs virsū savejiem ...

jolka      Man ir kuceeni,3 meen.veci,kaukaazieša un vilcenes mikslis.Jauki,buus kaartiigu kažoku ,var droši tureet aaraa. 2005-11-20

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu