Kaķa nagu asināšana

Vai pastāv kāda viltība, kā kaķa ceļu novirzīt uz nagu skrāpējamo dēlīti? Asina nagus visur, tikai ne tur, kur paredzēts. Un vai kaķim var arī nagus GRIEZT?

Laimonis (2005-05-19 09:50)      pameegjini ljoti biezu audumu pielikt pie taa deeliisha, kaadreiz krievu laikos bija labi zaabaki kuriem aukseejaa dalja sastaaveeja no ne-shuuta auduma, saspiesa, diemzeel zinaatnisko nosaukumu nezinu, cik esu noveerojis, kakjis lappraataak darbojas ap audumu un ja izkasa tur caurumu, paliek pie taa deelja

ojonormis (2005-05-19 09:55)      Ideāli būtu tajā vietā pielikt nagu skrāpējamo dēlīti, kuru pirms tam jau skrāpējis cits kaķis. Viņi tā iezīmē savu teritoriju un noteikti tavējais sāks kasīties tur......

Adatina (2005-05-19 11:22)    1 ES griežu nost savai kaķei nagus, bet tik un tā, tai vajadzīga vietiņa kur to, kas paliek pāri "paasināt". Gadās, ka viņai vajag pastiepties pie kādas stenderes, tad nagu no braukuma vietas ir daudz mazākas, kā ar aizliektiem nagiem.

Hot Chocolate (2005-05-19 16:09)    1 Nagus kakiem griezh ar specialam shkeritem ar caurumu vidu, var nopirkt zooveikalos!

mimoza (2005-05-20 21:30)      nagus kakjiem griezj,kaut gan ir dzirdeets daudz par un pret.esmu lasiijusi ka tik tieshaam ar baldariaanu paliidziibu to varot izdariit.nedaudz uzpilinaat pilienus uz to deeliiti,bet lai cik smiekliigi tas neizklausiitos,kakjim var rasties atkariiba,ja to dariisi regulaari.

VECA_PIEPE (2016-11-18 21:16)      Vai pastāv kāda viltība, kā kaķa ceļu novirzīt uz nagu skrāpējamo dēlīti? (c)
-------------------------------------------------
Kaadas tik viltiibas neesmu izmeegjinaajusi- visaadi iespeejamaas un neiespeejamaas arii, viss veltiigi: ja pamanu savu kakjeni nedarbaa pie tapeteem, tad uz manu blaavienu reagjeedama,...kakjene palekdamaas paskrien garaam savam nagu asinaamajam stabam un ar joni uzmetas skaadeet manu jauno aadas stuura diivaanu. :D
(ieprieksh apskaadeeja Fama sofu taa, ka auduma drapeejums bija vienaa driskaa un es dabuuju to daargo meebeli par nieka kapeikaam paardot,...ta i labi, ka taa- pirceejs lietprateejs: miiksto meebelju atjaunoshana un tirgoshana,...a to vispaar taa meebele buutu uz svalku aizvedama)

kwinta (2016-11-18 21:31)      Piektā gada jautājums, bet cilvēki tā pūlas atbildēt. Tas kaķis jau sen ķelli nolicis.

Lince (2016-11-27 00:43)      Griet var, tikai pasus galinus, esmu ta darijis savam runcim lai nekertos katas.
Ja griezis talak trapisi uz nerviem un kakis iekodis.
Vel jasaprot to kad kaki nagus lieto ari esanas laika, pieturot baribu, tas gan vairak ta notiek kad ed galas gabalus, vai jelu zivi.
Bet ar visu to kakis skrapesies gar sienam un bojas tapetes, mebeles.
Varu ieteikt izveidot savam minkam, specialu sturiti, kur dzivoties. Labak ir izveleties to pasu vietu, kur visbiezak mil gulet. Tur novieto kadu koka stumbru, bet vaig nostiprinat, lai kakis var ari taja uzrapties. Tad vins centisies ap to nagus spicet.
Vel var kaka energiju novert pie barosanas iekartas, lai gan man ta sausa bariba loti netik.
Uzveido apalu bunduli, kam viena mala izbore caurumus tik lielus lai pa tiem graudini varetu izbirt. Preteja mala ieks bundula vaig ievietot atsvaru lai tas visu laiku griestos ar caurumiem augsup.
Un bunduliti ievieto kada kaste ta lai to var nonemt un uzpildit. Kakis sakuma nesapratis, bet vari nodemonstret reizi ka tas darbojas un zverens atri atkodis to viltibinu.
Caurumus nevaig vairak ka 5, citadi pa daudz izbirs un zudis jega taij konstrukcijai.
Apdis izbiruso, naksies ar kepu griest lai vel izbirtu.
Tas der ari suniem. Ta ideja nav mana, bet nemta no starptautiskiem avotiem. Blakus gan vaig lai i udens traucins.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu