Kaula audzējs kaķim

Manai kaķenītei (14g.g) esot kaula audzējs, tā teica vet.ārsta. Vai kāds ar kaut ko līdzīgu ir saskāries?

dada (2004-12-06 15:19)      Man mammas brālēna suns nomira ar audzēju, sāpēja ļoti kucītei, viņu iemidzināja.

werisa (2004-12-08 21:02)      Iesaku iemidzināt.Bez tās kaites kaķis nez vai vēl piecus gadus nodzīvos.Mūžs ir galā.

melise (2004-12-09 11:19)      Man divus gadus atpakaļ nomira 14,5 gadus veca kucīte, jo viņai bija ļaundabīgs audzējs piena dziedzeros, kas pamazām izplatijās pa visu vēdera dobumu. Iemidzināt neuspējām, nomira pati. Visgrūtākais ir apzināties, ka nearko nevarēju viņai palīdzēt. Joprojām sirds sāp...

ancite (2004-12-09 16:50)      Diemzheel kaulu audzeju atskiriibaa no dazhiem citiem audzeeju veidiem nevar apstaadinaat. Var meeginaat amputeet audzeeja skarto kermenja dalju(kjepas), tachu audzeeja shuunas diemzeel ir visaa organismaa un peec kaada laika audzeejs recidivee jau citaa vietaa. Obligaati pieprasi vetaarstam veikt rentgenu plaushaam, jo tas paraadiis, vai audzeeja metastaazes ir skaarushas plausas, kas savukart noraada, ka organisms vairs nav speejiigs ciiniities ar to. Plausas ir vieta, kur audzeeju gadiijumaa noveerojamas izmainjas- ja taas atklaaj-dziivniekam atlicis dziivot apm.pusgadu(ne ilgaak), un tad nav veerts opereet.
Ja rodas vel kaadi jautaajumi- droshi raksti, centiisos atbildeet.

giddy7 (2004-12-25 23:08)      kaķītim 14 gadi ir cienījams vecums..tā kā kaulu audzēji parasti ir diezgan ļaundabīgi un ātri izsējas ( vismaz pie cilvēkiem), laikam jau nekāda labā prognoze te nav..
bet ir arī labdabīgi kaulu audzēji , diagnoze ir jāpierāda histoloģiski- t.i. ar mikroskopa palīdzību.Vai tas izdarīts?

Roberta36 (2005-02-02 20:07)      Zinu, ka vet. klīnikā(tā, kura pie Sporta Akadēmijas, Brīvības ielā) draugu suni, kuram arī vēzis, veiksmīgi apārstēja. Nezinu gan kā ir ar kaulu vēzi, bet varbūt der pakonsultēties ar turienes dakteriem. Lai veicas!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu