Kā iedot kaķim tabletes?

Vai kādam ir nācies kaķim dot zāles (tabletes)? Vai ir kādas idejas, kā to visērtaak izdarīt?

ICHI  1   SuperEgo, ja kakis nav paaraak agresiivs, meegini vienkaarshi iebaazt to tableti ar pirktu iekshaa, dzilji kaklaa, nekas nenotiks, nebaidies. ja tomeer nesanaak, tad meegini ar galju, bet tikai ne ar desu.
bet vispaar, skatoties arii kaadas tabletes.

Cordelia  1 1 >mexican

izklausījās jau sadistiski, bet SuperEgo tas tik tiešām arī ir vienīgais un labi pārbaudītais variants. protams tikai ar to grūšanas dziļumu nepārcenties. :)

Cordelia      >SuperEgo, tad pasauc kādu palīgos - lai pietur kaķim kājas un tableti nevis iemest, bet ar pirkstu iebāzt tā kā teica ICHI. un uzvelc cimdus. Smieklīgi? bet, ja savādāk nevar, tad ved pie ārsta, lai tas tiek galā ar tām tabletēm un tavu kaķi. un šitā ir neviens vien kaķis sabarots ar prettārpu zālēm un citām viņiem nepieciešamajām ripām.

ICHI      SuperEgo, nu tad nekas cits neatliek kaa braukt pie vetaarsta.
bet tici man, tu to pati mieriigi vareesi izdariit. vai arii paluudz kaadam draugam vai radiem, lai patur vinju.
lai veicaas :)

mexican  1   Dazhreiz kad kakjis naktii bljaustiijaas un man bija besis vinju barot ar ripaam. es vinju njeemu sev naktii blakaam. un tureeju aiz riikliites. Tip kaa noraustaas taa savelk cieshaak riikliiti. Un taa kameer pats aizmigu un tveeriens atslaaba. Nu un ja jau es aizmidzis tad tas kakjis vareeja kaut vai Merlina Menosna repertuaaru gaudot. Un veel jau protams var tam kakjiitim njemt un anuleet dzimumspeejas. Paliks resnaaks un puukainaaks. mazaak skraapeesies. vairaak skatiisies pa logu. Tiesa gan saviem lopiem es to nekad nedariishu, nu bet taa ir alternatiiva. Visu ko jau var - iespaardiit pirms miega arii var.: DDD.

525    1 Var saberzt tableti pulverii un iejaukt nelielaa daudzumaa medus. Tad ieguuto masu ar kaadu kocinju (piemeeram, seerkocinju) iesmeeree kakjim mutee un kaadu briidi patur muti ciet. Medus izkusiis, un kakjim buus gruuti to izspljaut.

saaber      ar jebkuru kakji var tikt galaa, iedod man kakji un tabletes un peec paaris minuuteem buus tabletes kakjii, 2 in 1 :) vienkaarshi panjem to lopinju, neitralizee kaajas ar vienu roku un ar otru iebaaz tabletes mutee un paaris minuutes paturi vinjam muti ciet..tikai degunu atstaaj valjaa, lai ir ar ko elpot, it kaa jau esot izturiigi dziivnieki, tie kakji, bet nu nevajag lieki riskeet un paarbaudiit :))

_lady_buterfly_  1   sasmalcini tabletes un pievieno pie eediena!

Lai veicas!

sonore  1   pastētē. vislabāk iemīcīt pastētē. norij veselu :)

saaber  1   super...no beerniibas jaaudzina tie lopinji, lai klausiitu un dariitu, ko liek, shitaa tu visu muuzhu dancosi vinjam apkaart, ta ar medu, ta ar vetaarstu
:))

chimaera  1   Es dariiju taa. Sasmalcini tableti pulverii un ieber riiklee ar karoti. Tur gan vajadzees divus - viens tur, otrs ver valjaa zjokljus un baro...

lapsuks      Liec tabletes visgarshigakajaa ediena; Vai ari, kad kakis ir mierigs pienac no aizmugures lai vinsh neatkapjas, atver mutiiti, ieliec tableti-nav obligati dzili, un tad aiztaisi mutiiti un glaudi vina kaklinu turot galvinu uz augshu!;)Man sanaca loti viegli kaut ari kakens ir loti agresivs!

Koreshs  1   Da ko te diskuteet???
Muti valjaa, tableti iekshaa, aiztaisiit muti un tureet kameer neatskan noriishanas apstiprinosha skanja :D
Ja izraada neapmierinaatiibu, tad vajag iedot podzatiljnjiku un mochiit to damn tableti iekshaa. Vopshchem bez vicas, fufaikas, aizsargmaskas un bieziem cimdien nu nekaa :DDD

knupis    1 SAspaidi tableti pulverī(karotītē_ pielej nedaudz ūdeni,uzvelc rokās cimdus,tad ar vienu roku atver kaķim muti (saspied pie žokļa un atvērs pats)ielej mutē tabletes un udens maisijumu,tad ar roku oaturi muti ciet,kamēr norij!labi būtu,ja kāds to kaķi pieturētu!es tā savam dodu regulāri!Lai tev veicas!

Romija  1   Man visu mužu ir bijuši kaķi, tāpēc esmu gandrīz profesionāle. Manējam jāpieiet no aizmugures, jaātver mute, ripa jaiebāž dziļi kaklā un jāsāk uz viņu kliegt, citādi šī procedūra mums ievelkas un viņš ir gatavs to tableti atvemt vēlun vēl.Vispār man ir super kaķis,kas nokārtojas uz bērna podina,bezgalīgi skaists pelekzils pūkains runcis,viņu nozaga,bet pēc 3 gadiem viņš atgriezās, neticami, bet fakts.3 gadi nav mazs laiks...

hereze      Dari ta: panjem tabletiiti, ieliec teejkarotee un ar otru teejkarotes aarpusiiti saberz, tad sho puulveriiti iejauc teejkarotes daudzuma bariibaa, kura kakjim vislabaak garsho un dod apeest, saucot sho miiljaa balsii. Visu var panaakt ar miilestiibu un ljoti efektiivi. Saku to peec pieredzes. Liidz peedeejai kripatai viss nonaak kakja kunjgjii. Manam kakjim vislabaak garsho olas dzeltenums novaariits un aknu pasteete. Lai veicas!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu