Kaķis naktī prasa ēst !

Vai vēl kādam ir tāda problēma ? Kaķis tiek labi barots , bet katru nakti 2 vos tad 6 šos naktī ´ņaud , modina augšā un prasa ēst.
Man jau besis. Ciešos jau ilgi. Tāda sajūta , ka mājās zīdainis kurš naktī jābaro.
Vakarā trauks tiek pielikts. Pa dienu tiek barots. Pats mazais kungs ir tukls nobarojies kā bumba. Ja kādam pieredze, ieteikumi tad dalieties !

dardedze  1   Vajag tā
https://www.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q

janka8      iegādājies suni un viss norimsies

preilene  1 2 Bet kā Tu zini, ka viņš tieši ēst grib? Manuprāt, viņam vienkārši uzmanību vajag – nakts gara, paliek garlaicīgi, varbūt sapnītis slikts un grib par to pastāstīt. Un jau ar to vien, ka Tu tiec pamodināta, kaut kā reaģē uz viņu (vai nu ej barot vai nolamā), viņš dabū to, ko viņam vajag – uzmanību no Tevis.
Un ar kaķi labāk necīnīties, vajag viņam dot to, ko viņš grib. Tu taču zini, kurš mājās ir galvenais.

SKUTERS  2 2 Da pieber viņam vairāk barības, ielej ūdeni pietiekoši un ja sadomā modināt, iesper pa dibenu. Pēc nedēļas sapratīs, ka modināt drīkst tikai īpašos gadījumos un tad jau nu gan būs jāceļas. Ja mans pie gultas pāris reizes noņaudas, tātad ir spiedīga vajadzība laukā, jo par aā mājās būs nepatīkama smaka degunā.

langstinsh  3 1 Piesien pie muguras sviestmaizi un izmet pa logu...
Vai nokritīs uz kājām-Vai maize ar sviestu uz leju@

VecmeitaARrunci      Jebkurs maajdziivnieks ir jaaudzina kaa beerns.Ja vini nejuut,kurs ir saimnieks,tad kaaps uz galvas un saimnieki zeelosies,ka netiek galaa.Es dziivoju ar apzinu,ka tas lzveers ir prieks manis un nevis otraadi.ja nebuus radikaalas pieejas sai probleemai,tad taa nekad nebeigsies.

SKUTERS      Kaķu mīlis nekad neesu bijis, bet meitas, aizbraucot uz Rīgu mācīties, man viņu pameta kā aprūpes objektu un ņemot vērā viņa draņķīgo{tāpat kā manu} raksturu, esu kļuvis par kaķu ,,ekspertu", tā ka you are welcome!

av2    2 nedod, aiztaisi durvis uz gullaamistabu, nelaid iekssaa.Peec laicinnaa ssamais sapratiis, ka nespiid kotlletas...pusnaktii.

merlina200    1 Kaķis ir nakts dzīvnieks, lai ēd, mans arī pa nakti ēd vairākas reizes un vairāk nekā dienā, tā kā trauks ir pilns nekad nemodina klusu paēd un dodas savās gaitās.

VecmeitaARrunci      Jaa,mans runcis arii miil pa nakti uzeest un vinam visu diennakti ir pieejama sausaa bariiba,no riita traucins pustukss.bet..vins vairs neblaustaas un kaa jau rakstiiju iepriekss,pilniigi pielaagojies man.Domaaju,ka vinam nav viegli,jo straadaaju loti dazaados laikos,jo citreiz vins dabuu eest cetros no riita,bet citreiz devinos,bet bijusi gadiijumi,ka tikai pusdienlaikaa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu