Blusas

Mans puika ticis pie blusām. Nopirku siksnu, bet šķiet, ka nepalīdz. Kā ar viņām cīnīties.
Pilieni īsti nederēs, jo mazgāts toek katru dienu.
Varbūt kaut kāds speciālais šampūns?

solvitas  2 2 Neklausi riebeklis un nemazgā suni ar to indi neostomazan. Ar to tikai telpas drīkst mazgāt un arī tad pēc tam stundu jāvēdina pirms tur drīkst uzturēties. Un Epifanija lieki ironizē par pret tārpu zālēm. Es savam kaķim arī ik pa 3 mēn dodu pret tārpu zāles. Tā ir normāla kaķa aprūpe - reizi mēnesī pilieni skaustā un vanna, reizi 3 mēnešos pret tārpu zāles un reizi gadā pote pie vieta. Bet telpām ikdienā pietiek ik pa laikam pievienojot tērē tīņu grīdas ūdenim, tas vismaz nav tik indīgs kā neostomazan.

Epifanija      pašrocīga ārstēšana un nepareizas diagnozes uzstādīšana vienmēr noved pie slikta iznākuma, ja nav neviena blusa noķerta pašrocīgi, bet draugs kasās, tās var arī nebūt blusas, bet alerģija pret kaut ko, cerams, ka ne pret saimnieci, neko neironizēju, bet izsaku savu viedokli un ja tās ir blusas, tad arī pati saimniece jau to uz savas ādas ir izbaudījusi un ar blusām jau ir pilna māja, cik es zinu, tad blusām patīk pārvietoties un ne tikai sēdēt sunim skaustā, tās tad ir visur, vismaz lai uz aptieku aiziet, ja līdz vetārstam netiek garo rindu dēļ!

Bellatrixa  3 2 nu ko var muldēt, Neostomazāns un viss kārtībā, tikai nevajag būt blondīnei un pārlasīt instrukciju vai kārtīgi iztaujāt vetaptiekas darbinieci :D tādā koncentrācijā, kā telpu mazgāšanai, tādā, protams, dzīvnieku nevar mazgāt, bet krietni mazākā :D
un iesaku izmazgāt telpas, dzīvnieku un tad likt to blusu siksnu :)

Bellatrixa      + diagnozes drošībai var ņemt suni klēpī un pārbaudīt, ir tur blusas vai nav, pati ar var izķert kādu daļu, ja pirksti nav kleini :)

virietis1973    1 Kaut kas traks,būtu šitā rūpējušās par vīriem,apmazgājušas vannītē,skaustā ne,uz mēles šņabīti un jūs uz rokām nēsātu.D

slieks  1   Ja arī blusu vairs nav, suns kādu laiku turpinās kasīties, kamēr nieze nomierināsies. Es neko labāku par pilēm skaustā (uz tūbiņas gan rakstīts - starp lāpstiņām) nezinu. Vai tad 3 dienas nevar iztikt bez mazgāšanas?

Luusila  3 1 Dzīvnieks var kasīties ne tikai no pāris blusām, bet arī spalvgraužiem.
Terpentīns grīdu mazgāšanai nav necik iedarbīgs, jo blusas vairās no smakas, taču tā ātri izgaro, un blusām nekas netraucē atgriezties.
Grīdām tiešām neostomazāns. Un regulāri. Ja dzīvnieks katru dienu iet ārā, tad tur arī uzlasa jaunas blusas.
Ja lieto kādus līdzekļus skaustā, tad 2-3 dienas viņu nemazgā, lai neaizskalotu labumu prom.

Luusila  2 1 Starp citu, mazgājot grīdas ar neostomazānu, ābolu laikā sīkās augļu mušiņas tikpat kā nav. Viņām arī nepatīk.

riebekle  1 2 Neostomazāns ir gan domāts dzīvnieku atblusošanai, tāpec iesaku Solvitas tomēr vispirms uzzināt konkrēti nevis bļaut pa visu pagastu.Te instrukcija Neostomasan:
http://www.bertasnams.lv/media/attachment/file/n/e/neostomosan_concentrate_anot_09_2010.pdf

raudinja      Ja sunuks kasas,tad ari no alergijas blusu kodumiem,,
Atbluso ar neostomozanu,,tad mazga sampuna vetklinika iegadājams,,
Lai nekasitos iedod pa kadai suprastina 1/4 tabletei,
Un gridas ari mazga ar to pasu neostomazanu,ari ar mitru apslauki gultu,divanu,,suņa vietu,,
Vel vari izpust kobru un kartigi izvedinat telpas,
Reizi nedela pietiks,,tici man,, Man ir divi kaki pa istabu,,un kartigi liels suns, un tas ir parbauditas lietas,
2018-09-09

senga      Blusu pilieni. 2019-02-25

xxx3x      Zinu tik to,ja suns ir veselīgs,kārtīgi paēdis un uzturēts,tad nekādu blusu nav.Man ir bijuši dažādi suņi,takši,rotvellers,vilka - kaukāzieša krustojums,medību terjers,ņufaundlenda un rotvellera krustojums,bet lai kādam būtu bijušas blusas,tā nekad nav bijis.Ērces gan ir nesuši.Garspalvainie vienmēr ir dzīvojuši ārā,jo es dzīvoju laukos.Ja Jūs dzīvojat daudzdzīvokļu mājā,tad,droši vien,netiek sakopta kāpņu telpa kur arī ir galvenais blusu mājoklis un viņas vienkārši Jūsu suns uzlasa kā putekļusūcējs.Pret ērcēm es pilinu skaustā. 2020-02-26

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu