Kādēļ suņi nedrīkst ēst saldumus?

Cilvēki tak ēd un priecājas... Manam sunim stipri garšo, tikko notiesāja manējo marmelādes konfekti, izskatās apmierināts :) Nav pirmā reize, zog pa kluso...

VIZUAALAAmaaksla    2 sunim vispār nevajag dot saldumus un konfektes, tad viņi nemaz neiemācās tos ēst, manam šokolāde krīt no mutes laukā, jo nekad nav dota. Bet burkānus gan grib. Suņiem kartupeļi esot kaitīgi- jo nepārstrādājot kunģis. Ej nu sazini.

ZarazaMaigaa      Mūsējam cukurduksim no saldumiem piemetās pamatīga diatēze. Tā arī visu atlikušo mūžu mocījāmies - kā pavairāk bombonkas tā nieze klāt, plēsās suncis līdz asinīm.

Skaidrite_Leeninna    1 A tas, ka suns vispār kaut ko no galda fenderē, ir sliktas audzināšanas pazīme.

MrRa      Uz tevi tas neattiecas, vari droshi eest.

fargo      cukurs kā tāds, suņiem nav indīgs, indīga ir šokolāde. jo kakao lielākā koncentrācijā, jo sliktāk.
un ja suns ir tiktāl izlaists(vai dzīvniekam ir tādi visatļautības apstākļi), ka izlaiza pannas, tad problēma nav ne cukurā, ne šokolādē.
ne vienu reiz vien ir novērots - sieviete un suns ir nesavietojamas lietas. sunim ir obligāts līderis. reta sieviete spēj nodrošināt normālas cilvēka-suņa attiecības. parasti tas viss izvēršas izlaista rakstura dzīvniekos.

Kafiti      Šokolādē atrodas teobromīns, ko suņu organisms nespēj pārstrādāt. Tas ir no koka krūma iegūts stimulants, ko cilvēki ļoti bieži jauc ar kofeīnu – vielu, kas atrodama kafijā. Kaut arī abām vielām tiešām ir līdzīgs efekts, gabaliņš šokolādes noteikti neradīs tādu pašu iedarbību kā tasīte kafijas.
Gadījumā, kad suņa organismā nonāk par daudz teobromīna, tas dabiski cenšas no tā atbrīvoties. Visdrīzāk viens niecīgs gabaliņš neatstās ievērojamas sekas, taču, to pārdozējot, bez suņa smilkstiem sagaidīsi arī vemšanu un caureju. Ja kaut kas tāds notiek, suns nekavējoties ir jāved pie ārsta. Lai gan šie simptomi nav nāvējoši, tie ir brīdinoši signāli par to, ka ar organismu kaut kas nav kārtībā. http://www.maziedraugi.lv/news/index/109

sandra1111      tpu,tpu,tpu,,,labi, ka manējie veģetārieši-uz augļiem,,,

Rozite1977      modernie mājdzīvnieki grib visu to pašu, ko cilvēki-braukt auto, skatīties datorā, ēst šokolādi. simboliskos daudzumos var jau suni arī ar šokolādi pacienāt, lai tiek piedalīšanās prieks.

Asus      Patiesībā arī cilvēkam nebūtu jālieto uzturā saldumi...
Un tie, kuri šeit lielās ar savu mīluļu lutināšanu ar našķiem - palutiniet sevi ar zālītes uzsmēķēšanu. Tā arī ir nekaitīga :D Nogaršojiet amfetamīnus... fantastiska sajūta, ja iepatīkas, tad iedodiet nomēģināt savam mīlulim..

Asus      Ja automobilī jālej dīzeļdegviela, tad varbūt arī palutināsiet savu mašīnu ar 50 gramiem cukura bākā? Pamēģiniet un ierakstīsiet šeit rezultātu :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu