žurkas visur Rīgā

Šodien no rīta gāju pa Āgenskalnu starp daudzdzīvokļu mājām un tur tieši pie mājām bija piebraukusi atkritumu savācēju mašīna un stūma atpakaļ tukšu miskasti iekšā mājā un tajā mirklī kaut kur no turienes ārā uz troturāra, kur staigā cilvēki, izskrēja MILZĪGA ŽURKA - es nepārspīlēju - tā žurka bija kaķa lielumā!!! Man palika nelabi ap dūšu un tagad nespēju normāli ēst, kā sāku ēst, tā atceros par žurku un apetīte pāriet! Tur man pretim nāca sieviete un viņa arī to redzēja un pēc tam gāja nost no troturāra uz zālāju un tā bailīgi skatījās tajā virzienā vai tikai atkal neizskries ārā žurka! Es pirmo reizi dzīvē redzēju kaut ko tik drausmīgu! Un ja tur būtu gājis cilvēks vai bērnu ratiņi stumti, tā žurka būtu uzskrējusi virsū, tas būtu šoks visai dzīvei! Reāli tādai žurkai neko nepadarīsi, - viņa bija KAĶA izmēra lielumā, aste pa zemi novilkās, tas bija mirklis, cik ātri dažās sekundēs viņa izskrēja uz trotuāra, tikpat ātri aizskrēja atpakaļ! Esmu šokā, ka daudzdzīvokļu mājās, kas tāds notiek! Es nedzīvoju daudzstāvenēs, bet esmu šokā, ka Rīgā uzturas tāda KAĶA izmēra žurkas! Viņas taču mierīgi var uzbrukt un sakost cilvēkus! Kāpēc neviens ar to necīnās, lai viņas nebūtu Rīgā? Tas nav normāli!!! man tagad bail iet pa daudzdzīvokļu pagalmiem, jo vienmēr viņas pēkšņi var izskriet priekšā vai pat uzbrukt cilvēkiem, ja ir badā! Kāpēc tie, kas dzīvo daudzstāvenēs neziņo atbildīgajām instancēm, lai žurkas iznīdē? Jo tā nebija parasta žurka, bet MILZENE, kā kaķis!!!

Polus      Kur tieši Āgenskalnā tas bija?

Nevi    1 nu nav jau nekāds brīnums.. babkas baro kaķus no rīta līdz vakaram, kāpēc tad šamajiem būtu žurkas un peles jāķer? :D

Just_      Starp citu, britu zinātnieki ir pierādījuši, ka žurkas neēd duras. Nu ne par ko neēd!

neko    1 Tikai nemēģini skatīties Hičkoka "Putnus"... citādi sāks likties ka kaijas to vien gaida, lai tevi saplosīti - pie jūras vairs rādīties nevarēsi:)

neko      Tā starp citu tanī rajona mež būt sastopamas zebiekstes.... līdzi kā lapsas tās ar pasākušas nebaidīties no pilsētas. Tu droši zini ka tas, ko redzēji vispār bija žurka? Zebiekstes mēdz būt kaķa lielumā.

Ai_rina      Nu redz,no tevis pat žurka pārbijās,tagad stāsta saviem bērniem šausmu stāstus,kāda briesmīga tanta pa trotuāru gāja:))Mums kādreiz darbā,darbnīcā,bija žurka,ko veči par Larisu bija nokristījuši,paši dzēra šnabi,Larisa uzkoda:))Izauga ,,kumeļa,,lielumā,viendien gan pazuda.Nebaidos,ja neskrien virsū,bet nekā patīkama žurkās nesaskatu.

saullla      Mūsu daudzzivokļu pagalmos ir kaķi,par kuriem rūpējās tantiņas,baro viņus,rūpējās.Kopti,normāli kaķi kas dzivo pa pagrabiem,žurku tapēc nav.
Bet laukos,jā kad bija dzīvnieki-cūkas,vistas,truši,u.c.jā žurkas nāca diezgan...nepārspīlējot kaķa lielumā,pati esmu redzējusi,tapēc ticu,ka autore nepārspīlē,ir tādi dzīvnieki,tiešām milzīgi..Tikai tik milzigas nebus visas žurkas.Pati redzēju savām acīm laukos viena žurka kaķa lielumā,un no pakaļas viena aiz otras mazākas,ari uz brīdi nespēju pat iepīkstēties :D
Tomēr žurku fobija ņēma virsroku,un atteicāmies no dzīvnieku turēšanas jau vairākus gadus atpakaļ,tagad ir tikai divi kaķi,žurkas protams nav manītas nekad vairs.
Un paldies Dievam.

Luusila      Vismaz vienā ziņā autorei ir pilnīga taisnība: žurkas Rīgā ir it visur. Dienā tās, protams, redzamas mazāk, bet pastaigājot pa pilsētu rītausmā pirms lielās kņadas un cilvēku pūļiem, ne to vien var redzēt. Visvairāk mani reiz Rīgas centrā ir pārsteidzis lūsis. Pūces, lapsas,caunas, zaķi, bebri ir ikdiena.

av2      tarakaani un zzurkas. Tas ir tas, kas paliks peec muusu civilizaacijas.

Zeltiite      Rokas nost no Mikija un beidziet taču viņu baidīt vienreiz ar savu spiegšanu - puisis vienkārši godprātīgi uzrauga miskastu iekraušanas procesu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu