Suns diedelē.

Kā var atradināt suni no ēdiena diedelēšanas pie saimnieku galda, suns tiek barots ar labu sauso barību, bet kolīdz mēs ēdam tā viņš lūdzās un smilkst kā Āfrikas bada cietējs, protams to nevar izturēt un tiek iedots kāds gaļas gabaliņš, maizes gabaliņš, gurķītis, tomātiņš, u.t.t. p.s. suns- jorkšīras terjers.

rupmaize      Suns jau arī ir tikpat kā cilvēks, ar pilnu vēderu vien nepietiek, gribas justies pieņemtam barā...

spaarni      (smagi nopūšas)....mjā, es jau arī ar savu bioloģisko vienību :) no bezmaz blakus noliktiem šķīvjiem ēdam.....NakcPutns precīzi pateica.....esmu atteikusies no šīs cīņas un abas ar vienību esam mierā !!!:)

fernfahrer      Sunim nedrīkst no paša sākuma neko dot, ko ēd paši. jādod tikai viņam domātā barība. Viss, sākot ar kauliem, svaigu pienu, saldumiem uc. ir tikai par skādi pašam sunim. kamēr tas neko no "galda labumiem" nav baudījis, viņam arī Pavlova lampiņa nekādu reakciju neizsauks :)))

elsa      pavieglais autor, tad ievēro vetārsta ieteikumus un nemauro te,ka suns diedelē. Izvēlies vienu. Vai nu suni, kas nediedelē pagaldē vai veselīgu, spīdīgu spalvu, stipriem zobiem mājdzīvnieku.
p.s. tev arī derēja uz sauso paiku padzīvot, mož savu mūžīgo neapmierinātību nokausi.

karbonaade      Izteikšos par to sauso... Man laikam ir paveicies, man neviens dakteris nav teicis, ka suņam jāēd tikai tas nenoskāmās izcelsmes popkorns. Man ir tikai pajautājuši, ko mēs ēdam. Pēdējo reizi, kad bijām pie daktera, jautāju, vai nevajag kādu speciālu barību (sunim atklātas diezgan riebīgas un neārstējamas saslimšanas), dakteris teica, ka šajā gadījumā tam patiešām nav nozīmēs. Kaut gan varēja man tādus zilu brīnumus iestāstīt.
Suņi dzīvoja, ilgi un laimīgi, pirms tika tas popkorns izdomāts. Un te viens stāstiņš par to balansējumu. Mans suņa, kas patiešām ēd, cik grib un gandrīz, ko grib, līdz ar to badā viņš nekad mūžā nav bijis, paliek traks, kad aiziet pie kaimiņiem un saož Chappi smaržu. Kādu sūūū viņi tur liek klāt, nezinu, bet domāju, ka nekas labs tas nevar būt... Ktrā ziņā zinu pietekami daudzus gadījumus, kad tieši sausā baība rada veselības problēmas. Un nepazīstu nevienu suni, kas pārtiktu tikai no sausās. Visi dzīvi pagaidām :)
Ļoti cītīgi sapērku subproduktus, savāru smuku putru, un i spalva aug (es pat nedusmotos ja tās spalvas būtu mazāk :D), i laimīgs. Kādu kaulu uzgraužam (gan vairāk izplosamies ap kaulu, kamēr viss ir noskrubināts), un laimīgi dzīvojam. Vakar puisis sēdēja upeņu krūmā, un bumbierus arī dažreiz uzēd :)

rrrrrr      Atklāšu patiesību par sausajām un mitrajām suņu un kaķu barībām. Savulaik nācies strādā pasaulslavenā dzīvnieku barības ražotāja fabrikā un sekot līdzi visam ražošanas procesam no A - Z.
Suņu barībā iemaļ sazaļojušas cūku aknas, gaļas lopu pārpalikumus no lopkautuvēm(ādas un visādu zarnu masu). Tad piejauc ap 20 dažādu vielu un ķīmiju, glutēns, soda, kaltētas asinis, utml. Minerālu un vitamīnu piedeva.
Mērcei izmanto to karameļu sīrupu(to pašu, ko coca colā). Skatam piemet pa kaltētam zirnītim vai burkānam.
Sausā barība ir tas pati tikai izkaltēta.
Sajūtot siltu dārgo kaķu barības konservu smaku pat man mutē saskrien siekalas, kaut gan tā ir tik nežēlīgi pretīga smaka. Kaķiem vispār inde, tādēļ suņi nedrīkst ēst kaķu barību, jo aknas var sabeigt ar to visu drazu.


Ko es secināju? Suns jābaro ar tirgū nopērkamiem labumiem: teļa asti, un citiem lētiem orgāniem, jāradina pie auzu putriņas, utt.

Adamsone      Mana sīkā mošķe, kas par 90% izskatās pēc krievu toijterjera, diedelē uz nebēdu un dabū arī. Mazie suņi tam arī domāti, lai viņus lutinātu, lai viņi kristu uz nerviem un tādējādi novērstu zibeņus pārējo bara locekļu starpā. :)

fernfahrer      nezinu gan kādu kurš sauso pērk savam mīlulim, bet viens ir skaidrs, ka tāpat kā mūsu desām LV, tā suņu barībai ir pilnīgi cits saturs, kā piem. Vācijā. Ilgus gadus esmu vedis no Vācijas dažādas suņu barības, tur atšķiras prakstiski visu sastāvdaļu procenti no tāda paša nosaukuma barības LV, nemaz nerunākot par granulu formu un lielumu. Arī cena nereti ir tieši otrādi- LV ir daudzkārt augstāka. lūk arī patiesība... Kas attiecas uz kauliem un dažādiem našķiem, tad daudziem suņiem kaulus nemaz nedrīkst dot, jo katram sunim atkarībā no šķirnes ir savs ku´bģa skābes saturs. piem vācu aitu sunim nedrīkst dot putnu kaulus, jo tie ir šķiedraini un arī nesaēd tik labi skābe. Tieši to pašu varu teikt par konserviem suņiem... tie dažkārt Vācijā ir daudz kvalitatīvāki par cilvēkiem domātiem LV
Mans vācu aitu suns kādreiz ēda visu ko paši, sākot ar jāņogām, svaigiem gurķiem, zaļiem kartupeļiem, beidzot ar bauskas tumšo alu :) un ēda arī sauso barību, jo tā ir ar nepieciešamo proteīnu, uzturvielām, kuras paredzetas tāda lieluma un vecuma sunim...

fernfahrer      starp citu, dažas šķirnes ir ļoti jūtīgas uz garšvielām, kā arī nedrīkst dot pienu, tāpat kā grēko dodot pienu ezītim... tas nekas, ka šiem garšo.

mazaiss15      ...japiekrit hnosa-suni jamaca,mans zin ka savejiem diedelet nedrikst un pat skatities uz galda pusi un to nedara,nu kad atnak ciemini tad ne vienmer var novaktet...tad vinai ari svetki:))) 2013-12-23

Bonija_      Manam sunim tulīt 6 mēneši būs, visiem ciemiņiem vienmēr tiek aizliegts dot kautko no galda, bet, kad tie sāk ierasties vai jau sēžam pie galda, es viņam bļodiņā ielieku to pašu sieru vai gaļas gabaliņu vai ko nu pie galda grasaties dot. Es arī baroju ar sauso barību, bet tomēr dodu arī kautko no tā ko pati ēdu ieliekot viņa vietā viņa bļodīņā, kad ēdu pati. Nezinu vai tas vairs tagad darbosies, kad suns ir ieradināts no galda dot, bet man nava nekādu problēmu, suns nenāk diedelēt. Ciemiņi teiksim, kas brauc biežāk ir paņēmuši suņu kārumus un tie tiek ļauti iedot ierodoties vai noejot no galda. Un mans suņa jūtas tikuntā piederīgs kompānijai, pieglaužoties, lai viņu samīļo, lai paspēlējas. Bet ēdienu nediedelē. Viņš pienes pie galda savu mantiņu ciemiņi protams pamet un spēlējas un tāpēc sēdēšana pie galda viņam nav izveidojusies par paradumu, ka nu tik paiku dos un var diedelēt. 2014-03-31

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu