Franču buldogi - uzvedības problēmas

franču buldogsman gribētos dzirdēt citu pieredzi-man ir 7 gadus vecs franču buldodziņš un reizēm viņš mēdz man ieriebt- piemēram , šodien, kad gāju laukā no mājas un viņš bija sacerējies, ka nāks man līdzi un jau izskrēja pa durvīm, bet es viņu atšķūrēju atpakaļ. atgriežoties pēc 5 minūtēm ieraudzīju peļķīti . suns nesen bija izvests pastaigā un citreiz vispār var izturēt visu dienu. un šādi gadījumi ir ik pa laikam-kad sabaru, kad ciemiņi un nedrīkst no galda diedelēt un vēl un vēl un vēl. vienreiz pat pēc tam, kad pārāk viņaprāt ilgi runāju pa telefonu un nepievērsu uzmanību viņa uzmācībai. vai tā ir tikai tāda sugas īpatnība, jeb citiem arī kas tāds gadās. saprotu, ka cīnīties ar to ir neiespējami. ko darat jūs? kad mēģināju sadot pa dupsi ar avīzi, parādīja man zobus tā, ka otreiz man tas prātā neienāks. kaut sunītis ir mīļš un mums ir lielā love.

Doora      Manam Francītim arī 7 gadi un priekš viņa vislielākā bēda,kad uz 5 min.ieskrienu mājās un tad aizeju-peļķīte garantēta.Pa nakti arī guļ gultā un zem segas.Mēģina arī taisīt migu no jebkā,kas tobrīd krēslā-Bet visus suņuka nedarbus atsver viņa lielā mīlestība ar kuras izpausmēm viņš neskopojas:))

Dzika      Tàs ir pèdejas muĺķìbas ,ka takśi nesatiek ar françu buldogiem.Ĺoti labi satiek. Un nemaz nav vajadzìga skola,lai iemàcìtu sunim elementàras lietas . Man ir taksis lielais ko roka nepacelsi. Riktìgs puika. Un klausa komandas kà stavet gaidit un tt. Nekadas gultas un dxivosanas pa visu dzivokli. Un laukos satiekas ar francu buldoga meiteniti ,tad nu abi riktigi dauzas. 2019-09-12

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu