Izlepis suns...

Kā pieradināt, lai viņs bez piedevām ēstu Normālo suņu barību. Šodien uzsēdināju uz kefīra. Tālāk nezinu, kā rīkoties. ik ilgi drīkstu Viņam atļaut Badoties?

jollyroger      normaals suns- gribees eest, paeediis
need- lai tinaaas, un bljodu nost

Lucy    1 2x nedēļā mazgā? mjāāa un tādai uzticēja suni?
Nekādas spīdzinašanas metodes mūsmājas nenotiek un nekāda rīšana netik.
Ir 2ivi trauki,viena ūdens,otrā ir pfofesionalā barība,kad tiek trauks izēsts,tiek piebērts atkal.3kg barības apmēram mums ir 1.5 2 mēnešiem.
No rītiem ir traucīņš ar varītu gaļu,parejo dienas daļu tikai sausa barība.
Vēl + tiek atnākot no pastaigas doti kārumi Smird viens otrs tesmenis un citi nejēdzīgi,bet suncim baigi garšo tie kārumi:))

Lukreecija      Cik es uzskatu, ka normāla suņu barība ir auzupārslu putra ar gaļu! (ja protams tie nav mazie kabtsunīši). Var jau arī iedot tos pirktos cepumus, bet vienalga, normāla barība ir un paliek normāla barība. Apstieties, kas notiek ar cilvēku, kas visu laiku sēž uz salštiem vai sausām brokastu barībām. Murgs.

avanti13      man kaadreiz mamma beerniibaa (ja es negribeeju eest ko vinja pagatavoja) teica: "izdir*iisies apeediisi!" :))

Decijs      Dzhana___ (2011-07-19 12:34) jautājuma autora komentārs
http://www.youtube.com/watch?v=SaptOEsVTew

ytas ir tas tavs bobis?
baribas evkanuba, rojalcanin prof linija, hills. tris varianti visas min vielas, vitamini. dienas norma kautkur no 0,5 kg dienaa

ponytail      Ja Tev tiešām ir amerikāņu buldogs, tad 1) TIKAI laba profesionālā barība, jo šie suņi ir jūtīgi, alerģiski un mēdz saķert neiedomājamākās kaites tieši nepareizas barošanas dēļ; turklāt KATEGORISKI - nekādi konservi! 2)izsaku līdzjūtību - jo viens, ka ar šo sugu vispār nav viegli, kaut arī suņi ir mīļuma iemiesojumi, otrs - viņi perfekti jūt, ja saimnieks (vai tā aizvietotājs) nav par sevi īsti pārliecināts, un zibenīgi iemanās kļūt par situācijas noteicējiem, kā tas ir Tavā gadījumā. Šai sugai ir ļoti izteikta "bara vadoņa" izjūta, ja suns jūt, ka vadonis tāds - nevisai, ņem inciatīvu ķepās un neklausa nevienam vārdam. Jābūt pacietīgam un stingram, arī attiecībā uz barību. Tāpat kā uz guļvietu, tīrību un visu pārējo.

vilaki      Man ar ienāca prātā anekdote par kaķīti un griķiem:D
Bet varbūt suņuks vienkārši saskumis pēc saimnieka:)

Moonlight_shadow      Kā zeme tādus kā Tevi ness....es nesaprotu....
Spīdzināt dzīvnieku, jopcik. Uzliki suni uz kefīra un tālak nezini kā rīkoties....???????? Vēl tak ir paniņas, ūdens un coca-cola! Galu galā, T61 arī existē. Shausmas gatavās.

walmets      tiešām izlepis suns!!!

katucisxxx  1   Ja sunis protestēt grib un diktēt savus noteikumus, protams, nedrīkst viņam to atļaut. Runājot par Jūsu sāpi- man bija līdzīgi, suņu meitene ēda tikai ,,īpašos ēdienus,,.. Pieradinājām ēst sauso barību dodot to viņai un neko citu. Neēda, neēda, bet tagad ēd.. Un vesels suns bez jebkādām problēmām.. :)

Jushel18      Ja suns neēd, pārbaudiet vai viņam nav cērmes - tas brīžiem ir iemesls kādēļ sunim nav apetīte.

divmetrigais      man bija anglu buldogs un baribu vinam pirku profesionalo,tiesi saij sugaij.Tas ka tas ir suns,dzivnieks,nenozime ka var dot visu ko pagadas.Cilvekam,paganam vari grust ko pagadas,bet ne sunukam. 2013-10-28

Pakaritampu      3 dienas pagrabā un pēc tam visu ēdīs 2013-11-02

kalnietis7      Asociējās.....(izlepusi sieviete..)
Tā ir kucīte?....
2020-05-25

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu