vai ir pareizi mazgāt suni

es nezinu, varbūt es izdarīju pilnīgu stulbību, bet šovakar es "izmazgāju" vai nomazgāju suni :))). cik bieži suns jāmazgā? man bija speciāls šampūns. tagad visa māja smird pēc slapja suņa un es baidos, ka viņš var saaukstēties. kāda jūsu pieredze?

slieks      Pārbaudi sunim ausis.
Mans vecais suns arī vienraiz vasarā sāka smirdēt, un izrādījās, ka nevis suns netīrs, bet ausī bija iemetusies ērcīte, un auss pamatīgi iekaisusi. Diezgan ilgi staigājām pie veterināra kamēr iekaisums pilnīgi pazuda. Ausis vajag kontrolēt. Citādi - neviens suns nekad nav smirdējis, kaut arī nekad ar šampūnu nav mazgāts. Izskrienas pa lietu, izslauku un viss.

babyjag      musejais vilks pats iet uz dikji 100x dienaa un tad nesajas apkart tads slapjsh, izzust, atkal peldas, bet saubos, ka vinu varetu pierunat speciali iet dushaa..

ps: suniem vienigie sviedru dziedzeri tak ir uz meeles..

graafs_Malishev      ...tu viņu veļas mašīnā iegrūdi....:)......suns jāmazgā regulāri, ja viņam nav piejama kāda tīra ūdenskrātuve.......

driiz40      tik piemīlīgi!
fēno, ķemmē, izbaudiet!
es tā daru
manējais it kā kaifo, vai varbūt piecieš, bet neprotestē ;-)

so_      www.suni.lv
www.suniem.lv
izmanto meklētāju :)

desertrose      Nedomāju, ka suņa mazgāšanai jāsastāda stingrs grafiks. Savu īspalvaino beļģu malinuā, ziemā sanāk mazgāt 1*mēnesī, kad viņš sāk "smirdēt pēc suņa", bet vasarā viņš pats mazgājas jūrā, dīķos, un nekad nesmird. Taču draudzenei garspalvainais vilks, ir pilnīgi pretēji- ziemā nesmird, bet vasarā izdzīvojies pa ūdeņiem, un ja speciāli nēizžāvē, vilna nevis izžūst, bet sāk sust (laikam tāds bija pareizais vārds, tikai neklūpiet man virsū, ja tāds nav atrodams pareizrakstības grāmatā:), un suns smird pēc kārtīgi valkātiem "sieriņiem" :D Domāju, ka katram sunim mazgāšanās grafiks varētu būt savādāks, bet speciāli kaut ko pārspīlēt, nevajag!

walmets      ak nelaimīgie pilsētnieki ar suņiem, lieka problēma. Laukos suns pats zin kad vajag aiziet izpeldēties un t.t.

piparbecinja      nu moins, suni 3x diena mazgat - tas jau ir sadisms... labi vel, ka ne ar Fairy vai Ariel...

Dzhana___      Es savu mazgāju reizi nedēļā. Kad izmantoju suņu šampunu, bija problēmas. Mazgāju ar savu šampūnu- nekāda vaina. viss kārtībā. :)
vasarā pat vairākas reizes nedēļā mazgāju.

Dzhana___      Mazgāju vasarā 3reiz nedēla, vai pat biezāk. Nekādu sunim problēmu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu