Kā labāk notirgot kucēnus?

Nu gan man ķibele! Zeltainā Retrīvera kucēniem tūlīt būs 3 mēneši, bet veseli 5 vēl nevar sameklēt sev jaunus saimniekus! It kā visi priekšnoteikumi ir izpildīti. Potes, čipi, arī ciltsraksti būs, Kurzemē esam vienīgie, bet atsaucības nav! Vai kāds nav kādreiz iegadījies līdzīgā situācijā un kā no tās izkļuvis?

gravieris      blēņas par to siešanu pie koka.Manu sunci atdeva pa velti....9 gadus atpakaļ.Ja kāds izsķiras par ņemt,jeb neņemt ,tad arī rēķinās ar to,ko dos ēst un kā audzinās.

selnija_      Pa velti gan nevajag dot nekādā gadījumā. Ne jau visi ir tik labi kā Gravieris. Es savu kaķenīti pa 50 santīmiem nopirku un jau 17 to gadu esam kopā un viņai viss ir tas labākais! Tā ir gan maģija/samaksa par dzīvnieku/ , gan atbildība par to, ka nemetīs ārā. Ir tādi gudrinieki, kuri bērniem dzīvas mantiņas pērk un kad mantiņa izaug, tad vairs nav vajadzīga:( Tādus kropļus visus likvidētu:(

gravieris      piekrītu,ka dažādi...arī labi:)

SoulOil      Pa velti gan nevajag dot nekādā gadījumā. Ne jau visi ir tik labi kā Gravieris. Es savu kaķenīti pa 50 santīmiem nopirku un jau 17 to gadu esam kopā un viņai viss ir tas labākais! Tā ir gan maģija/samaksa par dzīvnieku/ , gan atbildība par to, ka nemetīs ārā. Ir tādi gudrinieki, kuri bērniem dzīvas mantiņas pērk un kad mantiņa izaug, tad vairs nav vajadzīga:( Tādus kropļus visus likvidētu:(
>>>>
Selnij -domaaju ka ja cilveeks gribeejis nopaardot to saakotneeji par paarsimt latiem - tad vai atdot par velti, vai atdot par paaris latiem (ne 50 sajiem, ka aTava gadijumaa) tas buutu liidzveertiigii kaa atdot par VELTI ! :)
Te jau saakas chujnjika apgabals - vai atdeveejs pratiis noveertet shaadu pirceeju pareizi un aatri - ka tas busu speejigis adekvaati paruupeeties , vai nee ... Te nekaadi padomi gudri un konsultacijas neliidzees -te tik peersoniigais chujnjiks roku rokaa ar pashu Likteni -tas visu izveeli noteiks ... ;)

Moonlight_shadow      Peec shiis diskusijas jau nav paaris sunju mazaak:)?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu