Suņu barība DOGO

Kādas atsauksmes par šo barību.Vai tad patiešam tik slikta?

Milestiba (2011-05-21 00:58)      Piestrādāju vetklīnikā. Parastā barība. Labāk barojiet ar pusprofesionālo vai mājas ēdienu, tikai - pareizi.

fernfahrer (2012-06-13 00:06)      visa šeit nopērkamā dzīvnieku barība atšķiras pēc sastāva un izskata, no tādas pašas markas Rietumos. Nereti proteīni ir 15% , bet Vācijā pirktai tādai pašai 21%.

Madara_Zuze (2012-06-13 21:47)      kad jaunībā gāju jūrā, tad bija šāds gadījums: veči no padomju tralera (viens no tiem, kuri bija pierakstīti Liepājā), tikuši krastā kādā no Spānijai piederošām teritorijām, pirmām kārtām nopirka pudeli viskija, un kaut kādu (salīdzinoši lētu un krāsainu) konservu bundžu uzkodām. Aizgāja vīri uz parku, apsēdās zālītē, un sāka atpūtu. Un salasīja veselu pūli novērotāju, jo vietējiem likās pat ļoti amizanti vērot, kā krievi dzer viskiju un uzkož suņu barības konservus. Vēlāk veči teica, ka esot bijuši pavisam garšīgi, garšīgāki par dzimtenē Latvijā pieejamo tušonku.

Draiskaa21 (2012-08-09 15:11)      Ne vainas barībai! reizēm gan der pamainīt,mums jau ar...negaršo viens un taspats! Mans mastifiņš ēstu labprāt...putras,kaulus,bet parcik nakti atrodas istabā.....gāzmaska pat nelīdzētu!.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu