Kastrēts runcis

Man ir draugs -kastreets runcis ,smuks rizjiks vaardaa Kuzja ,laikam pieder kaut kadiem kaiminjiem .Dziivojas pa visu muusu lielo padjezdu un ir loti miiliigs ,bet tagad ar runchu laiku ar taads jokains palicis . Jautaajums taads - vai tad kastreetos ar tas auru laiks skar ?

cirteejs      Kastrēts runcis vairs nav runcis...tikai kakis!:(

Tessa      nevis nepatiku,bet neertiibas.vai,varbut,tu teiksi,ka butu patikami regulari piestradat juras skola?

ziemasmeita      Kaķenes jāsterilizē starp meklēšanās reizēm. Ja sanāks meklēšanās reizē, tad attiecīgo uzvedību tās var saglabāt arī turpmāk. Ja runci kastrē agri, kamēr īsta runča cienīga uzvedība nav izveidojusies, kaķis būs rāms. Taču, ja grib smuku runci ar "vīrišķīgiem vaibstiem", tad jākastrē pēc dzimumbrieduma sasniegšanas un jārēķinās, ka "kaitīgie ieradumi" nepazudīs. Apmēram tā :)

Juris77      Kāds "runčuks"? Kāpēc jūs lietojat mīļvārdiņus? Jūs to dzīvnieku mīlat? Nē, nemīlat. Ja jūs kropļojat dzīvnieku tikai tāpēc, ka jums traucē viņa uzvedība, jūs viņu nemīlat. Jūs vienkārši liekuļojat citiem stāstot cik ļoti jūs mīlat savu "runčuku". Dzīvnieka apzināta kropļošana nav mīlestības izpausme. Tā dzīvnieka atrašanās jūsu atbildībā ir jūsu personīgā stulbuma un kaprīzes apvienojums, kas rada ciešanas tam "runčukam". Jūs par to pat nedomājat, jo tas "runčuks" neprot runāt un ir baigi viegli spriedelēt, ka "viņam jau nesāp", ka "viņš jau nemokās". Ja jūs gribat kādu kastrēt - sāciet ar sevi!!! Un tad, kad jums būs personīgā pieredze, tad arī stāstiet, kā tas patiesībā ir. Ja jūs nespējat tam runčukam nodrošināt normālu, pilnvērtīgu eksistenci - neuzņemieties atbildību un neturiet viņu!!! Ja jums traucē auru laiks - neturiet kaķus! Tā arī visa filosofija.

ziemasmeita    1 ...lielākā daļa vīriešu dzīvnieku kastrēšanu uztver ļooooti personīgi ;)
parunājiet ar vetārstiem, ko šamējie stāsta par kastrēšanas svarīgumu dzīvnieka veselībā. vai arī pamēģiniet paši nodzīvot pastāvīgā "gribulī" visu mūžu, netiekot pie darīšanas. nekādas ;) bail pat padomāt par dzīves kvalitāti un tām veselības problēmām, ko rada seksuāls bads! un, atgriežoties pie kaķiem - kaķi nav žurkas, neindēsi taču, ja par daudz savairosies, un vairoties tiem dikti patīk ;) tātad, rezultātā iegūstam vēl arī sociālu problēmu...

zvirbulis6      Nē,ja runcis ir sterelizēts,tad nekāds kaķu laiks viņam vairs neinteresē! Mazliet aktīvāks var palikt uz pavasari,bet ne kaķenīšu ziņā!

Svolocnoj      /veesaa mieraa ar diviem karstiem gludekljiem izkastree juri77 eksperts, tagad zinaas vismaz ko runaa... buusi specs shai nozaree jei bogu zub daju :D

tiiri par jautaajumu nu hz maigonis taa pateica "man ir draugs" ka pat iisti piebilst nau ko, maigoni a tevi tas skar?

a ja par runchiem un vinju cilveeku uztveri ta piemiizta sievieshu sominja visu izsaka... :D

voshod      ...NAIVIE PILSEETNIEKI,BET IZLIEKAS TIK GUDRI-jāsmejas! :D

Juris77      /vēsā mierā atrauj olas svolocnoj, izdauza viņam solītos zobus un sasprauž viņa anālajā atverē veidojot dekoratīvo puķīti....jei bogu nesmirdēs te vairs komentāros...:D/

Ziemeļmeita, ko tu nesaprati? Ja tu nevari laist ārā kaķi, lai skraida un dara ko grib, tad ko tu viņu turi?! Tu esi debīla? Vai kā? Ko tu moki dzīvnieku?

Tessa      Kastrēts runcis foto /kartejo x parliecinas par Jura77-ta tupumu/
neka personiiga.te tachu ir nets.

voshod      niknais _maigoni-nesatraucies visa probleema ir pautos ja to nav tad probleemu arī nebūs...! :))

ziemasmeita      Kastrēts runcis foto toties mazie un pūkainie dzīvo tik nost kā ir, laužam te mēs šķēpus par viņu tiesībām vai nē :)

riks086      Nez, pats nepaliktu stipri jocīgs, ja Tevi izrūnītu???? :))))) 2012-11-02

lapukoks      Uzdošu jautājumu no citas puses: vai Jūs gribētu sev taaadu draudzeni, kura spēj izkastrēt savu labāko draugu?!!! 2020-05-21

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu