Bulmastifa un Kaukāzieša krustojums

Bulmastifa un Kaukāzieša krustojumu.2,5 mēneši vecu, tas būs mūsu ģimenē pirmais lielais suns. Varbūt kādam ir attiecību pieredze ar šādu variantu?

skumjasaciis      Man ir kaukāzieša un vilka krustojums... Liels, mīļš, labsirdīgs lācis. Parasti ir ļoti pārsteigts, ja kāds no viņa baidās. Bet ļoti mīl brīvību... Prom no mājas gan nekur neskrien, dzīvo brīvā vaļā sētā... Blēņas nekādas nav sadarījis. Ar bērniem labprāt dzīvojas. Man šķiet, ka lieli suņi nav dusmīgi, ja viņus speciāli nemāca, nesien ķēdē ... vai kā citādi nedara viņiem pāri. Ja suni mīl, attiecas pret viņu kā pret ģimenes locekli, viņš to ļoti saprot un novērtē... Man pirms tam bija milzu šnaucers - arī ģimenes loceklis. Izcili gudrs sargs, bērnaukle, pat gans, un labsirdīgs! Suns - tas ir dzīvesveids savā ziņā, ja to pieņem tā, nevajadzētu būt problēmām...

Mezhavecis      Par suņa raksturu nevar spriest pēc šķirnes.Man tagad ir jau ceturtais vācu aitu suns,un katram ir bijis savs raksturs.
Kā jau te daudzi ieteica,meklē kinologu.Tā kā pati līdz šim neesi ar suņu dresūru ņemusies,bez padoma un uzraudzības neiztikt.

Decijs  1   kaukazieti ar steku reizi menesii jaatskalda lai zin kurs sefs. bulmastifu lidzigi jaaudzina kaa rotveleru. abiem jabut grozos.

Just_      Ak šausmas! Tādi lielo jaukteņi parasti ir ļoti agresīvi, neprognozējami un neaudzināmi. Es neriskētu ņemt.

didi1      cirtējs---> :DDD

upene6224      Nu ja, nav jau tik traki kaa viens otrs te breec. Audzinaashana gan ir vajadziiga no mazotnes un pasham zinaashanas arii. Veel vajadzeetu papeetiit vecaku raksturus-ljoti daudz kas meeedz iedzimt, lai zinaatu ar ko varisastapties.Un tad loooti daudz pacietiibas un miilestiibas.Man teevam ir kaukaazietis- labestiibas iemiesojums, kaut arii dziivo pie kjeedes.Bet ja ar vinju darbojas[nevis apietas kaa ar nezveeru] nav nekaadas vainas. Ja nav pieredzes tad speciaalista paliidziiba gan buutu ieteicama- taa buutu droshaak.

noticis      Manuprāt pieauguši cilvēki ar pusaudžu kompleksiem iegādājas sev cīņassuni,jeb ko līdzīgu.. Lai samērītos ar izmēriem,ka lielāks kā kaimiņam,lai kāds garāmgājējs baidītos... Pat grūti iedomāties kā tādam suņam jāmokās dzīvoklī. 2016-04-23

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu