Ienīstu vīra kaķi

Kaķenei 2 gadi un jau paņemot problēmas ar tās veselību bija nepārtraukti (ausis, visādas ēdes, spec.paikas nepieņemšana). Visas vainas it kā izārstējām, bet nekādi nevar mazināt to, ka šai spalva krīt ārā daudz vairāk, kā normālam kaķim piedienētos. Visa māja ir vienās spalvās, tīri cik un kā gribi. Pat zobus nevar iztīrīt vai lēcas ielikt, lai nesatiktu kaķa spalvas!!! Tās ir gaisā, ēdienā, vannā un tējā!!! Pati sevi viņa nemazgā un spalvu neatvemj, kā to parasti dara kaķenes. Varbūt variet ieteikt, ko darīt, citādi indēšu nost :/

Lucy      Lai atvemtu,kakim vajadzīga + vēl zālīte,ja tas neiet laukā.
Tu tiešām nemīli kaķus:(((
Mana mince nodzīvoja gandrīz 19.g,nu protams bija spalvas,jo viņa bija pūkaina skaistule,vnk vajag grīdu sūkt katru dienu!!!!

garaamejoshais      exYAKY (2010-07-07 18:56) viedoklis


Nu tad taa arii vajadzeeja rakstiit un taadu virsrakstu veidot.. Par to pastiprinaati izkrishanu tev vareetu paliidzeet vetaarsts

Bibine      .... tā kā jautājums šeit atkārtojas, tad īsi un kodolīgi, iz savu mājas dzīvnieku dzīves, kad ir piemeklējusi šāda problēma. Tas notiek tādā gadījumā:
1. Pavasarī, vasaras sākumā tas notiek ik katru gadu ( dzīvnieki vienkārši nomaina apmatoju);
2. Dzīvniekam ir iekšējie parazīti ( dzīvnieks ir regulāri jāatārpo);
3. Vielmaiņas problēmas ( lai cik tas skarbi neizklausītos, bet diemžēl pa lielāko daļu šīs veikalā pirktās dārgās paikas gana pilnas ar visādām sintētiskām vielām, kā rezultātā dzīvnieka vielmaiņa ļoti tiek sabojāta. Galīgi neiesaku izbarot dažādas krāsainās barības ).
Mēs savam kaķim pirkām vetaptiekā speciālas kapsuliņas ( dzeltenā krāsā sastāvā zivju eļļa). Vispār tā slimība, ko kaķene ir pārdzīvojusi, t.i. tooo ēdi ausīs ir gana smaga priekš viņas, un atkopšanās laiks nebūt nav maziņš.
p.s. bet nuuu par to kaķīti tomēr apžēlojies gan ! Varbūt varat rast kompromisu un viņu uz laukiem aizvest :)

quattro1985      labak iegadajieties suni, piemeram, taksa sugas, tas aatri tiks galaa ar vinju :D :D

piparbecinja      vispar jau ir tadas paradibas kaa vetaarsts un psihoterapeits;)

Ingaxx      /aizdomājos, ko manējais perina pret mani, jo mans runcis arī savu spalvu visur mētā.../

hefny      hmm
Labi vetārsti ir Puškina ielā-izcili!
Un arī netālu no bēnu baleta skolas-/laikam ērgļu iela/?
jā,spalvu mana -ziemas silto-vajag palīdzēt --nomest-izķemmēt.manam sunim labi palīdzēja peldes-tad vecā spalva izkrita pati.
kaķus/man 2 pieņemti-sētā pamestie/,nemazgāju parasti/nu ļoti reti/,
Ķemmēju-speciāla suka--kaķi tagad saprot,ka tā viņiem veglāk--neiebilst!
Mna kaķiemspeciālas sedziņas,kas savāc spalvu--to varu bie``zak mazgāt.
barūbu-speciālo--sterilizētiem,/man veci--istabas--tam arī ir--vidēji dārgu-nekrāsot/+nesu no āra saplūktu žali--dažādas smilgas un dažādas zāles--to ļoti kaķenes gaida-saēdas-patīra kunģiti-atvemj!
Var jau pirkt un ndie`dzet--bet āra zāle--daudzveidīgāka!
Un + vēl speciālas zaļas tabletes-kaķu žale-ļoti garšo!
Un NESTRESOT==STERILS BŪS VISS MORGĀ!
Par bērnu--nu bŗistabā kaķi varētu arī nelaist,lai vismaz tur nav to spalvu--bet citādi--bērnam kaķis var arī palīdzēt-ar mīļumu,savu MĀCĪBU,jo kaķis ir Personība,KAS jārespektē1
mANI KAĶENE DAUDZREIZ PACIETĪGI ĀRSTĒJUSI.
PAT MODINĀJUSI,LAI ,TAD,KAD SLIKTI AR SIRDI--NEAIZMIEGU PAVISA,-VISU LAIK PLIĶĒJA AR ĶEPU,KODA DEGUNĀ--LIKA ATVĒRT ACIS-PAMOSTIES!
sAMĪĻO,PAŽELO.PAMURRĀSAVEICINĀS,PARUNĀ,SGAIDA,ŠNĀC,KAD KĀDS AIZDOMĪGS TROKSNIS AIZ DURVĪM.
Lai izdodas atrast visiem saprašanos ar mīļo kaķīti!

Jautriite37      man ir divi spalvaiņi un arī visur spalvas,kaut tiek ķemmēti 3x dienā,bet mani tas tā nesatrauc,kā cilvēki,kas "izmet spalvu":)))))))))))))))
Nesaprotu,kāpēc veido topiku ja skaidri pati saprot,ka nebūs normālas atbildes un ,ka"pārsvarā mazs%te ir sakarīgu sieviešu":))))))))))
un pirms ķeries pie kādas lietas tad iepriekš nomierinies un atslābsti!:)

VecmeitaARrunci      jā,tāda interesanta attieksme.Ja tev pašai mati kristu saujām ārā,tad nevaidētu viss...joztu pie daktere teciņiem,bet kaķeni aizvest pie daktera-laikam ticība neļauj.Ja kaķi baro ar pareizu barību,viņš nevemj.mans persietis nekad nav vēmis,kaut patīk mazgāties un garā spalva tā saķeras zobos,ka bez manas palīdzības galā nevar tikt.Man reiz patika intervija ar vienu biznesmeni,kurš bija iegādājies baltu persieti.viņš teica apmēram tā,ka vienīgais trūkums-uz tumša uzvalka labi spalvas redzamas un ja tējā nav spalvas,tad tā nav tēja:)))))personīgi mani spalvas neuztrauc.
Man te viena tāda domiņa neliek mieru.Vai tā nabaga kaķene nav kā krievi saka-kazjol grehootpuščeņija-uz vīru dusmas nevari izgāzt,tad tiek tam nabaga lopiņam.Tas teiciens-vīra kaķene...nu,nu....

JurisK      Paziistama situaacija - vienam viiram nevar buut divas sievietes vienaa maajaa. Jums ar kakjeni notiek konkurences ciinja par pirmaas sievas godu! Abas stresojat deelj taa, taapeec, visdriizaak, nekas iipashi nepaliidzees. Vislabaakais buutu kakjenei mainiit dziivsvietu, ja viirs neiebilst un ir kur.

SievieteMelnaa      Versija "vaina ir tevii, kakjis ir tikai tavs atspulgs" man liekas tikpat utopiska un debila kaa "ja kaut ko velies, paluudz to visumam, visums tev visu iedos" (arii oho tautas gudriiba, ja kas).
No kakja jaatiek valjaa (veidi dazhaadi), viirs lai paliek.

slieks      Man ir izteikti pūkaina kaķene. Lai tās spalvas neplivinātos, es viņu 2-3 x dienā ķemmēju. Mums abām tas process patīk.
Varbūt vajag dot speciālo barību, kas domāta spalvojuma uzlabošanai.

cloudberry      zini, kas dara uzmaniigas sievietes, kuras par Tevi pashu nevis kakja probleemu komentee - Tavs izteikums "ieniistu viira kakji" .. sorry - bet taa saka sieviete, kura ne-miil arii savu viiru.. un es tieshaam zinu, ko runaaju( pers.pieredze)
secinaajums cum ieteikums - vai nu sadziivo ar visu komplektu vai.. agraak vai veelaak Tu sev pateiksi - es ieniistu savu viiru.

loollita      kAĶI,SUŅI nemāk runāt,bet ļoti jūt attieksmi pret viņiem. spalvu sāk mest,kad atņemta iemīļotā vieta,kad maina dzīvesvietu,kad sabrēc....diemžēl tas arī viņiem notiek uz nervu pamata:(. Es mainīju dzīvesvietu un mans sunīts,ja tā var teikt par 80.kg smagu Angļu mastifs.....meta spalvu trīs mēnešus:(.

Arma      Ir saistība starp nervozēšanu un spalvas mešanu. Kad savu kaķeni vedu pie daktera, bija sajūta, ka līdz vetārstam aizvedīšu plikkaķi - spalvas gāja pa gaisu kā pieneņpūkas.

Just_      Kaķis regulāri (katru dienu) jāķemmē ar tādu kā suseklīti, zooveikalos nopērkams, vismaz tās splvas būs vienuviet.

av2      Kakkis dziivoklii ir jaakopj, nekko dariiit. Jakkemmee katru dienu, jaarulee nost matinni, jaasavac izkritussaas spalvas utt. Jaadod labi, veseliigi eest. Jaassuuc dziivoklis katru dienu. Man kaadreiz meitinna , kad bija maza , atstiepa maajas "mazu-zilu-puukainu - uz visu muuzzu vakssot utt." Tadag ir liels, melns, ssnnaac reizem. Meita gan jai ir sen prom svaa dziivee :)) Bet ko dariit, it kaa ggimenes loceklis tomeer...:)

BooS      Cienat Minku! Jo vinjss ir gjimenes sastaavdalja! (smile)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu