Ko darīt ar nežēlīgiem bērniem?

Interesē jūsu viedoklis un padomu arī vēlētos saņemt...
Stāsts tāds: mūsu sētā ir kaķi, gan lieli gan mazie, taču nav pavisam mežoņi, sētnieces kaķenes pēcnācēji visi. Nesen atkal bija 3 mazie, jau pāugušies/apm. 2 mēn./. Divas meitenes šos vienu pēc otra spidzinot nonāvēja. Mira nabadziņi laikam mokpilnā nāvē. Trešais no pārbīļa pat ūdens notekcaurulē ielīda. Vakar otro kopā ar sētnieci apglabājām. Ko lai dara ar tādiem bērniem un viņu vecākiem? Bij škrobe, ka nepieķēru abas notikuma brīdī. Liekas, piekautu tā, ka ilgi atcerētos!

000079 (2009-08-03 12:47)      Manuprāt tieši tā meitene, kas visu redzēja ir tikpat līdzvainīga kā tās, kas darīja. Krīt uz nerviem, ka pačīkstēt un uzrakstīt internetā var, bet reāli ko izdarīt nevar nekad.
Jā, arī es esmu ziņojusi par vardarbību pret bērnu un varbūt esmu viņam izglābusi dzīvību, kaut gan bāriņtiesai ar vienu reizi nepietika, viņi gribēja pagaidīt, kamēr bērnu aizved uz Vienības gatvi ar ātrajiem nospārdītu.

000079 (2009-08-03 17:56)      Selnija, pirms apglabājāt vajadzēja policijai parādīt, ja reiz bija nežēlības pēdas. Tagad jau sanāk, ka neviens neko nav redzējis un viena tante teica citai tantei...

Alex_Jones (2010-03-20 10:22)      Ko darīt ar nežēlīgiem bērniem? foto Iemesls ir TV !
To nepārtraukti skatās vecāki, to bērni un praktiski visa sabiedrība tiem apkārt.
Ietekmējās un te ir rezultāts!
Manā bērnībā (savā pagalmā) tie bērni atrautos "tĀ" , ka būtu vajadzīga mediķu palīdzība un vēl ilgi atcerētos! Patiesībā dūšīgs pēriens ar stingrā režīma izolāciju.

absolute (2011-01-02 23:22)      Bērnus vajag sist!

Inesisd (2011-06-05 18:55)      dzivniekus spiidzina tie,kas pasi ir piedziojusi vardarbibu ....

Deisa (2012-09-20 11:00)      "Viena tante (meitene) teica" policijā neko nedos, tie nav pierādījumi.
Ja bērni moka dzīvniekus, tad viennozīmīgi ar viņiem nav labi - viņā ir agresija. Agresija un ļaunums nerodas no nekā, tam vienmēr ir pamatojums. Nenāktu par sliktu pavērot attiecīgo "mocītāju" ģimenes. Visdrīzāk vai nu tur par bērnu tikpat kā ne zinis neliekas un meitene meklē veidu kā sev uzmanību pievērst, vai arī ģimenē ir vardarbība, kuru bērns padod tālāk. Kaķu mocīšana ir tikai sākums. Ļaunums nesākas tāpat vien un nebeidzas tāpat vien. ja kaķu mocītājas neapturēs, ar kaķiem vien tas nebeigsies. Ja apturēs ar varu, agresija tāpat iekšā būs. Uz laiku varbūt būs miers, bet kas zin kā izpaudīsies, kad pieaugs un kļūs gudrākas, vai nespīdzinās bērnus vai ko tamlīdzīgu. Problēmas sakne jārok.

nebuutne (2012-09-22 22:48)      Man pagalmā arī sīki šmurguļi kaķēnu mocīja. Izrāvu siksnu no džinsiem un sadevu, ka maz neliekas. Senči pēc tam nāca skaidroties, bet, kad izskaidroju, visu saprata. Diemžēl, ne visi saprot. :(

Iliona (2012-10-02 23:21)      erikai visu cieņu!Diemžēl,mūsu stulbajā valstī bagātie vecāki nedomā par bērnu audzināšanu,visu nosaka nauda.Tādu likumdevēju bērneļi arī spīdzinās dzīvniekus!Retie izņēmumi ir ielas bērni,bet tas ir mazākums.Tos jau var audzināt,bet "biezie"ir bezcerīgi.

PinkElephant (2013-11-28 00:22)    1 Murgs kaut kāds. Tur vajadzētu uzzvanīt arī uz bāriņtiesu, ko šie saka. Uzrakstīt iesniegumu (uz to viņiem jāreaģē jebkurā gadījumā) Neticu, ka tajās ģimenēs viss ir ok, tie bērni ir ar nopietnām traumām, ja tā agresija šādā formā nāk ārā.
Menti faktus izvilks, to viņi labi māk. Pie atbildības gan nesauks, bet uzskaitē uzliks un bāriņtiesas uzmanība tai famīlijai arī tiks pievērsta

PinkElephant (2013-11-28 00:23)      absolute, tie bērni, izskatās, kā reizi ir loti LABI sisti

Copmane (2014-02-02 23:26)    1 Policijā iesniegumu jāraksta noteikti! Nedomāju, ka tādi bērni var būt normālā ģimenē - ar to nedomāju, ka tai jābūt nelabvēlīgai ģimenei parastajā izpratnē... Tā pat ļoti iespējams pēc sabiedrības viedokļa var būt veiksmīga un paraugģimene, kur viss ir pēc notīm... Tikai bērnus izlaiž bezjēgā un iepotē, ka atļauts viss... Tādi sīkie dakteri Bērziņu nav savā mūžā redzējuši UN TAS IR SLIKTI!!! Jāsaprot, ka par sliktām lietām seko sods, ko arī skaudri un sāpīgi izjūti!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu